Výběr mixáku

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
bObeCZech

Výběr mixáku

Příspěvek od bObeCZech »

Zdarec lidi, spíš teďka s DJingem začínám, hrál sem asi jen v pěti podnicích... Nemám vlastní techniku, spíš si půjčuju od známého. Mám tedy dva dotazy... Ten první: Doporučili by jste mi prosím nějaký mixák do dvou tisíc? Mohl by být klidně i z bazaru :-) A druhý zní: Jak je to vlastně s veřejnou produkcí? Stačí, když má podnik zaplaceno a já můžu z originálek hrát vesele nebo musím též mít něco zaplaceno? Díky mocv všem za rady... 8) :wink:

Bj_Carda
Vybavení

Re: Výběr mixáku

Příspěvek od Bj_Carda »

Po mixech koukni třebas na značky Numark, Reloop, American audio. Spíš asi jeté. Naopak se vyhni takovejm těm značkám co začínají na "MC" jako MC fun a podobně. Hollywood a podobně. Když by to nebyl jeden z těch základních tak by se dal třebas použít i mix omnitronic (sám se na FX-280 hrával a dalo se).

Ono do 2 tis těžko radit. Omrkni bazary a když něco zajímavého najdeš, tak se pak radši poraď tady. ono je to lepší než vypisovat značky co brát a nebrat.

EDIT: tak teď sem narazil třebas na Reloop Acces 2
http://www.dj-obchod.eu/katalog/reloop- ... ess-2.html

(jinak já bych teda vzal už ten Acces 3, je to tříkanál a nikdy nevíš. je jen o 4 kila dražší. pro někoho to může být dost ale zas je to investice do budoucna)

Což je vcelku slušnej mix za ty prachy, od slušné firmy. Podle mě to má snad všechno co potřebuješ. Takže radši než něco z bazaru či nějakou šunku pod 2 tis. tak radši vem tohle a máš to nový, máš na to záruku, a už bych se s tím ani nebál jít mezi lidi.

Co se týče OSA apod. stačí když má zaplacené poplatky pořadatel akce (majitel diskotéky), a ty pak stačí že hraješ z origo nosičů či koupených mp3
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

benja

Příspěvek od benja »

zivnostenský list ... pokud nejsem pepa z vesnice .. o 2 tisice za mix .. se neda mluvit, priplat a pak chtej neco malinko lepsiho .. 2 tisice je malo!

bObeCZech

Příspěvek od bObeCZech »

Tak sehnal sem si týpka, co prodává mixák Behringer DX 626 za 2 tisíce... Myslíte, že by stačil?

bObeCZech

Příspěvek od bObeCZech »

Respektivě stojí od něj 1800kč, na netu je nejlevnější asi za 2100kč... Ten jeho je novej a dává k němu dva vinyly, který sou mi teda jako k ničemu, ale taky hezký :-D

bObeCZech

Příspěvek od bObeCZech »

A nebo ještě tenhle: http://www.pekra.cz/doporucujeme/q-d6

Sorry, že tu píšu tolik příspěvků... Nevím, kde je edit :-(

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

zkus aukro.. tam se obcas vyskytne i dobre zbozi za dobre penize
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Dj.BoB

Příspěvek od Dj.BoB »

ono za 2000kč je opravdu málo. A ten Behringer-to záleží jestli to budeš mít na doma nebo budeš hrávat. Spíš ještě počkej a kup něco jiného. A nebo to Aukro. Mě se podařil koupit Rodec MixBox za 3000kč v top stavu, ale to byla vážně haluz.
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

bObeCZech

Příspěvek od bObeCZech »

Tak projíždím to aukro, docela mě zaujal Behringer BCD 2000 ... jako ten Midi controller by mohl být taky zajímavej, nějaký týpek nabízí za 2 tisíce zatím bez záruky ... Dál je tam momentálně NUMARK 1050 momentálně za 800kč (taky bez záruky) a jinak už mi tam nic, co by stálo za povšimnutí moc nepřišlo... :-(

iceSee

Příspěvek od iceSee »

koukni tady na foru do inzeratu, prodavam za 4000 tenhle mixak http://www.club-music.cz/dj/4-kanallove ... -4000.html

Odpovědět