Zdravím,
už jsem se docela dost lidí ptal, jestli v klubech mají své vybavení (mixi, gramce...), ale každý mi odpověděl úplně jinak. Tak jak to teda vlastně je? Díky
To záleží na tom čemu říkáš klub
V těch podnicích připomínající spíše diskotéky ve většině případů není žádná technika a pokud je, tak je nepoužitelná. V tradičních lepších podnicích je většinou klasika v podobě CDJ1000 + DJM800
stopo píše:bohuzial v niektorych podnikoch je to tak
Možná u Vás v Severním Maďarsku, ale u nás si opravdu do žádného klubu ani diskotéky nemusíš vozit repráky...
Přehrávače jsem potkal z cca 30ti diskoték na asi pěti, a většinou to jsou nějaký dvojčata omnitronic... Mix je častější ale o to horší, takže pokud se jedná o kluby a diskotéky ne slavných jmen, tak tam nic takového nečekej..
Možná u Vás v Severním Maďarsku, ale u nás si opravdu do žádného klubu ani diskotéky nemusíš vozit repráky...
Přehrávače jsem potkal z cca 30ti diskoték na asi pěti, a většinou to jsou nějaký dvojčata omnitronic... Mix je častější ale o to horší, takže pokud se jedná o kluby a diskotéky ne slavných jmen, tak tam nic takového nečekej..
na 99% klub ma svoje repro ale najde sa aj par takch kde si ich musis doviest
a ako vravis prehravace a mix je malo kde a kvalitny uz skoro vobec
i ked bol som v jednom klube (zabavit sa) a nedalo mi neskocit k pultu z coho tam dj hra a ked som zbadal 2x gramofon technics, 3x pioneer cdj 2000 mix djm 800 tak ma skoro odvalilo (bola to technika klubu)
na 99% klub ma svoje repro ale najde sa aj par takch kde si ich musis doviest
a ako vravis prehravace a mix je malo kde a kvalitny uz skoro vobec
i ked bol som v jednom klube (zabavit sa) a nedalo mi neskocit k pultu z coho tam dj hra a ked som zbadal 2x gramofon technics, 3x pioneer cdj 2000 mix djm 800 tak ma skoro odvalilo (bola to technika klubu)