Vybavení v klubech

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Komar

Vybavení v klubech

Příspěvek od Komar »

Zdravím,
už jsem se docela dost lidí ptal, jestli v klubech mají své vybavení (mixi, gramce...), ale každý mi odpověděl úplně jinak. Tak jak to teda vlastně je? :) Díky

Azu

Re: Vybavení v klubech

Příspěvek od Azu »

To záleží na tom čemu říkáš klub :-)
V těch podnicích připomínající spíše diskotéky ve většině případů není žádná technika a pokud je, tak je nepoužitelná. V tradičních lepších podnicích je většinou klasika v podobě CDJ1000 + DJM800
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

stopo

Příspěvek od stopo »

niekde si musis doniest aj repro, niekde repro je ale mix ani prehravace nie su, a niekde je len cdj 100, a niekde mas aj cdj2000 + djm 800

napr u mna v meste je vo vsetkych ´´kluboch´´ repro aj svetla ale prehravace a mix si musis doniest sam

Komar

Příspěvek od Komar »

Počkej, to si jako fakt musim občas vozit i repráky? To abych si pořídil nějaký velký auto. :D

stopo

Příspěvek od stopo »

bohuzial v niektorych podnikoch je to tak :(

ToLa

Příspěvek od ToLa »

stopo píše:bohuzial v niektorych podnikoch je to tak :(
Možná u Vás v Severním Maďarsku, ale u nás si opravdu do žádného klubu ani diskotéky nemusíš vozit repráky... :wink:

Přehrávače jsem potkal z cca 30ti diskoték na asi pěti, a většinou to jsou nějaký dvojčata omnitronic... Mix je častější ale o to horší, takže pokud se jedná o kluby a diskotéky ne slavných jmen, tak tam nic takového nečekej..

stopo

Příspěvek od stopo »

ToLa píše:
Možná u Vás v Severním Maďarsku, ale u nás si opravdu do žádného klubu ani diskotéky nemusíš vozit repráky... :wink:

Přehrávače jsem potkal z cca 30ti diskoték na asi pěti, a většinou to jsou nějaký dvojčata omnitronic... Mix je častější ale o to horší, takže pokud se jedná o kluby a diskotéky ne slavných jmen, tak tam nic takového nečekej..

na 99% klub ma svoje repro ale najde sa aj par takch kde si ich musis doviest
a ako vravis prehravace a mix je malo kde a kvalitny uz skoro vobec
i ked bol som v jednom klube (zabavit sa) a nedalo mi neskocit k pultu z coho tam dj hra a ked som zbadal 2x gramofon technics, 3x pioneer cdj 2000 mix djm 800 tak ma skoro odvalilo (bola to technika klubu)

beatIT

Příspěvek od beatIT »

stopo píše:
ToLa píše:

na 99% klub ma svoje repro ale najde sa aj par takch kde si ich musis doviest
a ako vravis prehravace a mix je malo kde a kvalitny uz skoro vobec
i ked bol som v jednom klube (zabavit sa) a nedalo mi neskocit k pultu z coho tam dj hra a ked som zbadal 2x gramofon technics, 3x pioneer cdj 2000 mix djm 800 tak ma skoro odvalilo (bola to technika klubu)
uplna nadhera!!!!

Odpovědět