VirtualDJ a M-Audio Delta 44
-
VirtualDJ a M-Audio Delta 44
Zdravím
možná budu mít hloupý dotaz, ale šlo by zapojit jeden nebo dva gramofony do zvukové karty M-Audio Delta 44 a používat program VirtualDJ ??
nemá s touto kartou někdo zkušenosti ?? Jak fungují ASIO ovladače a tak...
Za každou radu, postřeh, výtku budu rád.
možná budu mít hloupý dotaz, ale šlo by zapojit jeden nebo dva gramofony do zvukové karty M-Audio Delta 44 a používat program VirtualDJ ??
nemá s touto kartou někdo zkušenosti ?? Jak fungují ASIO ovladače a tak...
Za každou radu, postřeh, výtku budu rád.
Re: VirtualDJ a M-Audio Delta 44
pokud ta zvukovka má 4mono vstupy a 4 mono výstupy (pro ty dva gramofony) tak klidně pokud teda budeš používat timecode vinyli pro Virtual DJ.
-
Tak je to tady tahle:
http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta44.html
Má sice vstupy i výstupy řesený přes JACK 6,3 ale použiju redukce z JACK 6,3 <> CINCH a mělo by to jít, ne??
Jinak timecode vinyly pro VirtualDJ mám..právě mi už dlopuho leží doma, tak je chci nějak využít.
http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta44.html
Má sice vstupy i výstupy řesený přes JACK 6,3 ale použiju redukce z JACK 6,3 <> CINCH a mělo by to jít, ne??
Jinak timecode vinyly pro VirtualDJ mám..právě mi už dlopuho leží doma, tak je chci nějak využít.
jo to pude 

-
Tak jsem tu kartu pořídil, zapojil a nic
Chci ovládat přes Virtual DJ ( mám verzi 5.2 demo a na tom zapojen jeden gramec), takže ho spustím, najedu do konfigurace a dám configuraci Timevinylu.
Na ukazateli je vidět, že signál na vstupu zvukovky je, ale kvalitu signálu mi to pořád ukazuje 0%
Dám Autoconfig ale ani to nepomáhá. Chvíli se mi to podařilo rozjet, virtuální vinyl se v programu i pohyboval, ale když sem reálným vinylem točil nazpět, jelo to pořád dopředu. A pak to přestalo zase jít....
Neví někdo, čím by to mohlo být anebo kde dělám chybu???
DÍKY

Chci ovládat přes Virtual DJ ( mám verzi 5.2 demo a na tom zapojen jeden gramec), takže ho spustím, najedu do konfigurace a dám configuraci Timevinylu.
Na ukazateli je vidět, že signál na vstupu zvukovky je, ale kvalitu signálu mi to pořád ukazuje 0%
Dám Autoconfig ale ani to nepomáhá. Chvíli se mi to podařilo rozjet, virtuální vinyl se v programu i pohyboval, ale když sem reálným vinylem točil nazpět, jelo to pořád dopředu. A pak to přestalo zase jít....
Neví někdo, čím by to mohlo být anebo kde dělám chybu???
DÍKY
..
Neví někdo, čím by to mohlo být anebo kde dělám chybu??? ..
..
Sorry nepomozem ti ale toto tema je podobne ake som chcel zalozit. Tak sa zacnem pitat a ked nic tak zalozim nove, coz neni treba. Mam M-audio delta 1010LT (http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta1010LT.html). Vsimol som si ze ta tvoja 44 ma "zero-latency monitoring". U mojej to neni uvedene. Problem je ten ze zacinam na starom techne a pouzivam traktor dj studio 3. Neni spatny ale potom co zrovnam vsetky styri kanaly do mixu (vid podpis),sa zhruba po 20-30 minutach zacinaju rozchdzat a po 1hod sa to vobec nepodoba na techno aj ked som to nastavil tak ze vsetky 4 kanaly v rovnakej urovni hlasitosti a eqvalizeru hraju rovnako. Jednoducho sa mi to zacne rozchadzat. V nastaveni traktora mam odozvu 2,5ms. Na menej Hz napr 44100 mam latenciu 5,5 ms, takze hravam na 96000 Hz. Je to softwerom alebo tov zvukovkou (hardware PC na nu urcite uplne staci)? Skusal tu niekto hrat na Traktore s podobnou zostavou??. Mal by som vyskusat nejaky iny software podobny tomuto?? Virtual DJ alebo nieco ine??? diky za nazor....ako tak pozeram dufam ze nieje podmienkou na tomto fore pisat z diakritikou, ak ano "poprosim" upozornit a poslat odpoved. Prepisem...
:confused2:
..
Sorry nepomozem ti ale toto tema je podobne ake som chcel zalozit. Tak sa zacnem pitat a ked nic tak zalozim nove, coz neni treba. Mam M-audio delta 1010LT (http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta1010LT.html). Vsimol som si ze ta tvoja 44 ma "zero-latency monitoring". U mojej to neni uvedene. Problem je ten ze zacinam na starom techne a pouzivam traktor dj studio 3. Neni spatny ale potom co zrovnam vsetky styri kanaly do mixu (vid podpis),sa zhruba po 20-30 minutach zacinaju rozchdzat a po 1hod sa to vobec nepodoba na techno aj ked som to nastavil tak ze vsetky 4 kanaly v rovnakej urovni hlasitosti a eqvalizeru hraju rovnako. Jednoducho sa mi to zacne rozchadzat. V nastaveni traktora mam odozvu 2,5ms. Na menej Hz napr 44100 mam latenciu 5,5 ms, takze hravam na 96000 Hz. Je to softwerom alebo tov zvukovkou (hardware PC na nu urcite uplne staci)? Skusal tu niekto hrat na Traktore s podobnou zostavou??. Mal by som vyskusat nejaky iny software podobny tomuto?? Virtual DJ alebo nieco ine??? diky za nazor....ako tak pozeram dufam ze nieje podmienkou na tomto fore pisat z diakritikou, ak ano "poprosim" upozornit a poslat odpoved. Prepisem...

Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
...asi by sekla tá synchronizacia, pravdupovediac nenasiel som ziaden software "v krabici spolu z kartou"...Ty si tu zvukovku skusal synchronizovat, alebo si len nainstaloval ovaladace a ableton, ako ja?? Dik za odpoved tester_DVS.
máě to správně zapojené? máš správný vinyl na ten program?(některé kombinovat ale jdou)
Mna by skor zaujímal ten software, kt. má podobu s traktorom aspon v tom ze ma 4x decks..a nieco na externe nahravanie z mixu spat do PC.....ale to je uz o inom.. virtual dj ma 4 decks..hm..uvidime. Time code vinyl nemam. Tak pre zaciatok vyskusam ten virtualDJ, mozno nieco ine. Dikicrewy píše:máě to správně zapojené? máš správný vinyl na ten program?(některé kombinovat ale jdou)
avender: ten první přípěvek neměl být pro tebe. samozřejmě že virtual DJ nemá 4 decky. to že se ti rozchází je tím že to nemáš dokonale srovnané. i takový soft jakým je traktor to za tebe nesrovná. ale myslím si že 20-30min je docela "vela" aspon teda u mě takové mixy nepodnikám.
Crewy: 20 - 30 je fakt dost. Dam na tvoje slova, pridam nejake efekty, sample atd. Ajked, mat to vsetko po ruke na mixe naozaj nieje odveci. Ty ako odbornik by si mi odporucal Denon dnx1500black? (http://www.musiccenter.cz/Denon-DN-X1500-black/:3:28489). "Virtual DJ nieje nic premna"...
Tester dvs: aky mas gramec/gramce? Az to nedobre znie. Gramce by mali byt dva. Kolko ludi tolko chuti. Ja si racej zamixujem ako vytvorim skladbu napr cez Ableton live. Aj ked je to dalsi dobry software na pc k nezaplateniu zdarma k zvukovke tak ako k delta44 i delta1010lt.
Mam asio ovladace a zatial som mal problem len pri: trakto dj studio 2, a ableton ma nebavi ale urcite pojde. M-audio je dost podobne. Ja som okrem asio a abletonu neinstaloval nic a slape vsetko v pohode. Traktor 2 zrejme neznesie spetnu kompatibilitu alebo som to zle nastavil. Pobav si s ovladacom na tu Deltu44 (asio) a budes spokojny tak ako ja z Delta 1010lt. Samozrejme aj pri danom softwaru je dost nastavovania, ale to je v poho. Daj vediet ako ti tie gramce slapu cez m- audio.
Tester dvs: aky mas gramec/gramce? Az to nedobre znie. Gramce by mali byt dva. Kolko ludi tolko chuti. Ja si racej zamixujem ako vytvorim skladbu napr cez Ableton live. Aj ked je to dalsi dobry software na pc k nezaplateniu zdarma k zvukovke tak ako k delta44 i delta1010lt.

Mam asio ovladace a zatial som mal problem len pri: trakto dj studio 2, a ableton ma nebavi ale urcite pojde. M-audio je dost podobne. Ja som okrem asio a abletonu neinstaloval nic a slape vsetko v pohode. Traktor 2 zrejme neznesie spetnu kompatibilitu alebo som to zle nastavil. Pobav si s ovladacom na tu Deltu44 (asio) a budes spokojny tak ako ja z Delta 1010lt. Samozrejme aj pri danom softwaru je dost nastavovania, ale to je v poho. Daj vediet ako ti tie gramce slapu cez m- audio.

avender: no nevím jestli jsem odborník
ale stím mixem chceš ovládat ten traktor? používáš sync v tom traktoru? nebo master clock?

uz len master....after clock down , synchro netreba tak jak vsetko ostatne az na grameccrewy píše:avender: no nevím jestli jsem odborníkale stím mixem chceš ovládat ten traktor? používáš sync v tom traktoru? nebo master clock?
,ale casom...
avender: takže chceš ovládat(hrát si s korekcemi a faderem) mixákem každý deck který bude mět vlastní kanál na zvukovce a mixáku. jestli chápu dobře. zkus si projít forum je tady toho o čtyřkanálových mixáků dost,jinak tento denon není nejhorší.
crewy: jj presne tak. Uz to aj fici. Som spokojny, mam to na domace hranie. Na midi kontroler neostalo penazi. Zapojenie: od m-audio delta 4 decky do mixu (4kanal)- od mixu spat do delty (nahravanie) - funguje to skvele. Zvukovka je koli nahrade 4 playerov. Este jedna otazka, nechce sa mi to hladat ale popozeram aj ine. Potreboval by som jednoduchy midi kontroler. Ten denon dnx 1500 ma tuto funkciu? Ked nie tak nejaku nahradu. Videl tu niekto dj-a z myskou v ruke? hhm