Virtual DJ - 8 kanalů
Virtual DJ - 8 kanalů
Chtěl jsem se zeptat, jak udělat v atomix VDJ, abych měl jeden výstup jeden gramofon(např front) a rear mít jako výstup druhého gramofonu. Vím, že tam jde nastavit maximálně 4.1 channel zvuková karta, já mam 7.1 integrovanou na desce. Současně mam výstup z obou mixů ve VDJ na jeden konektor, a potřeboval bych to udělat aby byl každý zvlášť, kuli tomu, abych mohl ovládat jednotlivé gramofony pomocí mixáku, co mám na výstupu (Numark M3)
Re: Virtual DJ - 8 kanalů
v settings->sound setup tab...v outputs si nastav external mixer,v soundcards nastav 4.1 card...pod tym si vyber cez ktoru kartu to ma ist a uplne dole si nastav,cez ktore vystupy ma ist pravy a lavy deck a podla toho si zapoj kabely...napr Left Deck:Front Output/Right Deck:Rear Output znamena, ze lavy deck z vdj pojde cez front vystup zo zvukovky a pravy deck cez rear vystup zo zvukovky.
Přesně tak to mam nastaveno, ale z rearu nejde ani jeden gramofon, a z frontu jdou oba. Ale ještě se na to nějak podívám.
musíš to mět takto:
a ještě správně zapojené kabely.
a ještě správně zapojené kabely.
popripade ak by to neslo s rear a front vystupmi,skusit ine kombinacie
Už jsem to vyřešil. Ve Winech jsem měl zvukovku nastavenou jako stereo, tak jsem to přepnul na 5.1 a už šlape, ale děkuji za snahu.
Mám podobny problém.....mam 3kanalovy externi mix, použivam ho ve Virtual DJ 6..mam napojene vsechny 3 kanaly (oba deky a sampler).Ve VDJ mam vse dobre nastaveno,(Kazdemu kanalu odpovida to co jsem chtel) ale hacek je v tom ze kdyz spustim VDJ tak z obou deku je po spusteni songu slyšet šum.....až se song načte vše beži ok...Nevite čim to prosím je? Když jsem měl mix napojen jen na dva kanaly a ve VDJ nastaveny taky jen dva kanaly tak vse bezelo ok song hral normalne i kdyz jeste nebyl nacten
Mam proble, mam externi mixak a pouzivam vdj6 ale kdyz bodnu sluchatka do mixaku nejde mi na jedne strane odposlech ale na druhe jo
máš to dobře zapojené?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
stačí jack zapojený napůl a už ti bude hrát jen jedna strana sluchátka
Prave ze si myslim ze mam nevim co stim, mam pocit ze to muze bejt v mixaku: " Mc Crypt DJ-60 " ale nevim nevimhoolifan píše:máš to dobře zapojené?
Ja nemyslel jen jednu stranu sluchatka. Me nejde priposlech nastavimt ve VDJ, budu si stim muset nejak pohrat ale nevim jeste jakcrewy píše:stačí jack zapojený napůl a už ti bude hrát jen jedna strana sluchátka
ve vdjji musíš mít nastavený obrázek s dvoukanálovým mixem a tahat signál do jedne a druhé šavle na mixu.. sluchátka vůbec ve vdjji neřeš ty si vyřešíš potom v mixu..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25