VESTAX VCI-100 + Traktor
VESTAX VCI-100 + Traktor
Hola chtěl sem se zeptat jestli je tohle výhodná koupě http://www.music-city.cz/vestax-vci-100 ... mpaign=SUB . Dávám zatím jen pisničky do sebe ve stylu DnB(Netsky,DcBreaks) a chtěl bych se naučit s tímhle VESTAX VCI-100. Viděl sem pár tutorialu a docela mě to zaujalo. Chtěl bych taky vědět jesli se těžké se s touhle věcičkou naučit. Dík
Re: VESTAX VCI-100 + Traktor
vestax neni spatny. kdyz sem zacinal s midikontrolerama tak ve vyssi cenove relaci byl jen vestax nebo numark total control. ja vzal total control a nemyslim,ze sem udelal chybu.
problem tohoto kontroleru je ta, ze nema zvukovku, ale pokud mas v pc minimalne 4.1 kabalovou tak to jde prenastavit.
nicmene mi prijde za 10 a pul drahy a za ty penize muzes mit trebas 2 jete eks XP5ky a mix denon dn-x 050 a dal bych ti i slevu kdyztak odkaz je tady
./viewtopic.php?f=13&t=4834
kontrolery maji vic ovladacich prvku podobne jog kola a navic ma kazdy zvukovku..
problem tohoto kontroleru je ta, ze nema zvukovku, ale pokud mas v pc minimalne 4.1 kabalovou tak to jde prenastavit.
nicmene mi prijde za 10 a pul drahy a za ty penize muzes mit trebas 2 jete eks XP5ky a mix denon dn-x 050 a dal bych ti i slevu kdyztak odkaz je tady
./viewtopic.php?f=13&t=4834
kontrolery maji vic ovladacich prvku podobne jog kola a navic ma kazdy zvukovku..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25