USB Reproduktory + Traktor Pro

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Lance

USB Reproduktory + Traktor Pro

Příspěvek od Lance »

Zdravím,

zakoupil jsem si USB reproduktory, jen na takové menší hraní doma, jediný problém je to, že Traktor je laicky řečeno nevidí ... Mohl by mi někdo poradit, případně popsat, jak na to?

CrissC

Re: USB Reproduktory + Traktor Pro

Příspěvek od CrissC »

hmm... existence USB repro mi neni vazne znama... a i kdyby tak to asi nebude nic moc..... vratit a koupit neco normalniho co ma JACK konetor....

A treba kdyz pustis Winamp nebo WMP.... leze ti z toho zvuk?
posli link na ty repro, to se pak vsechno resi lip :-)

Lance

Příspěvek od Lance »

nejsem si vědom toho, že bych se někoho ptal na kvalitu ... Doma netrávím skoro žádný čas, tak jsem chtěl jen něco menšího na hraní ... Repráky jsou to tyto http://www.suntech.cz/produkt/50683/GEN ... na-USB.htm
A když zapnu Winnamp tak mi "překvapivě" hrajou ... Opravdu se omlouvám za takovej přístup, ale takové kecy si příště raději ušetři ...

amdman

Příspěvek od amdman »

Je to jednoduchy. USB repraky se chovaj jako dalsi zvukovka ktera se po pripojeni automaticky ve windowsech nastavi jako primarni (proto winamp hraje) ale v traktoru mas nastavenou asi jinou, tu ze ktery hrajes(nevim jestli externi nebo pouzivas nejakou lepsi interni 5.1) a proto to nemuze nikdy hrat. Mozna pokud pude v traktoru nastavit ta USB zvukovka(repraky) tak to hrat bude ale zas nebudes mit 2 vystupy takze souhlasim s nazorem ze ty repraky sou na hrani absolutne nepouzitelny.
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

na to aby mu hrály tyto repráky a odposlouchával to ve sluchátkách které zapojí do notebooku/pc tak to bude fungovat jen když si nainstaluje asio4all ovladače - potřebuje dostat ze 2 zvukovek jednu velkou a tohle tyto ovladače udělají a pak už si jen nastaví kam který signál poslat..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Lance

Příspěvek od Lance »

hoolifan píše:na to aby mu hrály tyto repráky a odposlouchával to ve sluchátkách které zapojí do notebooku/pc tak to bude fungovat jen když si nainstaluje asio4all ovladače - potřebuje dostat ze 2 zvukovek jednu velkou a tohle tyto ovladače udělají a pak už si jen nastaví kam který signál poslat..
Jsem rád, že se konečně někdo nad věcí projevil .. Díky :) Jdu to zkusit ...

amdman

Příspěvek od amdman »

Vidis na tohle reseni sem uplne zapomnel :D
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Odpovědět