trigger finger

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
jerseyjazz
Příspěvky: 15
Registrován: 17 říj 2010 22:23

trigger finger

Příspěvek od jerseyjazz » 27 říj 2010 19:46

M-Audio trigger finger
Lze využít jako mpc?myslim spiš jako že si přiřadím pod každý pad zvuk a mužu si namačkat rytmus podle sebe,vytvořit smyčku atd mpc to nenahradi ale v recenzi jsem četl že je to na ten spusob levnějši varianta

jerseyjazz
Příspěvky: 15
Registrován: 17 říj 2010 22:23

Re: trigger finger

Příspěvek od jerseyjazz » 27 říj 2010 20:38

a ještě bych se chtěl zeptat jestli má nějakou pamět jestli pracuje se zvukama z karty hdd nebo přimo jen v pc

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: trigger finger

Příspěvek od DjMatisS » 27 říj 2010 22:11

je to jen midikontroler. Pořiď si nejlépe Ableton Live, pokud k tomu není přibalený a bude ti to s počítačem fungovat klidně jako mpc když to dobře namapuješ..
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

jerseyjazz
Příspěvky: 15
Registrován: 17 říj 2010 22:23

Re: trigger finger

Příspěvek od jerseyjazz » 28 říj 2010 09:17

lze namapovat i v cubase 5?myslim že by to mělo jit ale nejsem si jisty

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: trigger finger

Příspěvek od DjMatisS » 28 říj 2010 11:54

jo, lze to namapovat všude kde je podpora midi learn. I v Cubase by to mělo jít bez problému.

Já uvažoval spíš o live nasazení, tj. přemapovat celej kontroler.
V Cubase na produkci bude možná i nějakej preset, nebo to pujde nějak jednoduše nastavit prostě aby pady reagovaly na jednotlivé stopy bicích.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

jerseyjazz
Příspěvky: 15
Registrován: 17 říj 2010 22:23

Re: trigger finger

Příspěvek od jerseyjazz » 28 říj 2010 14:22

prostě aby to jelo asi takle http://www.youtube.com/watch?v=AG1jJjSR ... re=related v pc si jen nakonfiguruju co pod ktery pad chcu seřidim controlery atd
ono toho ted totiž pod windows 7 moc nejede u akai sem se dival a ovladače na win 7 sem tež neviděl

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: trigger finger

Příspěvek od DjMatisS » 29 říj 2010 00:11

jo to by určitě mělo jít...

jinak trigger finger je od M-AUDIO pokud vím...

A na trigger finger už delší dobu jsou drivery i na 64bit..

tj. na obě edice win 7
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

jerseyjazz
Příspěvky: 15
Registrován: 17 říj 2010 22:23

Re: trigger finger

Příspěvek od jerseyjazz » 29 říj 2010 09:10

to jako jo to vím ja sem to myslel u akai protože sem chtěl mpc 500 nebo mpd 24 ale nemaji na to ovladače m audio vim že sou na obě verze to je mi jasne ja se jen eště moc nevyznam v těch contolerech atd ale každopadně dík za info

Odpovědět