M-Audio trigger finger
Lze využít jako mpc?myslim spiš jako že si přiřadím pod každý pad zvuk a mužu si namačkat rytmus podle sebe,vytvořit smyčku atd mpc to nenahradi ale v recenzi jsem četl že je to na ten spusob levnějši varianta
trigger finger
-
Re: trigger finger
a ještě bych se chtěl zeptat jestli má nějakou pamět jestli pracuje se zvukama z karty hdd nebo přimo jen v pc
je to jen midikontroler. Pořiď si nejlépe Ableton Live, pokud k tomu není přibalený a bude ti to s počítačem fungovat klidně jako mpc když to dobře namapuješ..
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
-
lze namapovat i v cubase 5?myslim že by to mělo jit ale nejsem si jisty
jo, lze to namapovat všude kde je podpora midi learn. I v Cubase by to mělo jít bez problému.
Já uvažoval spíš o live nasazení, tj. přemapovat celej kontroler.
V Cubase na produkci bude možná i nějakej preset, nebo to pujde nějak jednoduše nastavit prostě aby pady reagovaly na jednotlivé stopy bicích.
Já uvažoval spíš o live nasazení, tj. přemapovat celej kontroler.
V Cubase na produkci bude možná i nějakej preset, nebo to pujde nějak jednoduše nastavit prostě aby pady reagovaly na jednotlivé stopy bicích.
-
prostě aby to jelo asi takle http://www.youtube.com/watch?v=AG1jJjSR ... re=related v pc si jen nakonfiguruju co pod ktery pad chcu seřidim controlery atd
ono toho ted totiž pod windows 7 moc nejede u akai sem se dival a ovladače na win 7 sem tež neviděl
ono toho ted totiž pod windows 7 moc nejede u akai sem se dival a ovladače na win 7 sem tež neviděl
jo to by určitě mělo jít...
jinak trigger finger je od M-AUDIO pokud vím...
A na trigger finger už delší dobu jsou drivery i na 64bit..
tj. na obě edice win 7
jinak trigger finger je od M-AUDIO pokud vím...
A na trigger finger už delší dobu jsou drivery i na 64bit..
tj. na obě edice win 7
-
to jako jo to vím ja sem to myslel u akai protože sem chtěl mpc 500 nebo mpd 24 ale nemaji na to ovladače m audio vim že sou na obě verze to je mi jasne ja se jen eště moc nevyznam v těch contolerech atd ale každopadně dík za info