Traktor,sluchatka,zvukovka a ovladace - jsem novacek :)

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Balamb

Traktor,sluchatka,zvukovka a ovladace - jsem novacek :)

Příspěvek od Balamb »

Takze pratele...
hraju uz dost dlouho na gramcich ale bohuzel dost veci se na deskach sehnat neda atd atd. proto jsem si rikal ze bude fajn zkloubit to s Traktorem.Nekolikrat jsem mel moznost si traktor osahat a neni to uplne blba vec,nicmene jsem v tomhle totalni lamka,takze se chci zeptat jestli mam vyhovujici kartu abych mohl pouzivat sluchatka a co si presne stahnout za ovladace,o kterych jsem cosi malo slysel.
Zvukovku mam jakousi C-media s 5 zdirkami u kterych popisu pouze barvy : zluta,cerna,zelena,modra a ruzova.Vim ze to je popis na facku,ale jak rikam,jsem zlehka noob .)
Je mi jasne ze kvalita zvuku nebude zrovna košer,ale jde mi o funkci co se tyka pouzivani sluchatek.
Pokud je karta ready k pouziti pro pouzivani sluchatek,prosim o radu jake ovladace si stahnout a taktez se nabizi otazka jestli se mi nebudou hadat napriklad s klasickymi ovladaci karty od vyrobce,pripadne s kodeky pro prehravani filmu atd atd..
Dekuju mockrat za odpovedi a dekuju rovnez vsem kteri si usetri odpovedi o tom co jsem za lamu,kazdy se uci a uceny z nebe nespadl .)
Preju hezky den
Balamb
Deep house / Progressive

DJ Patrix

Re: Traktor,sluchatka,zvukovka a ovladace - jsem novacek :)

Příspěvek od DJ Patrix »

Ak chceš hrať naďalej z gramofónov, ale za použitia timecode vinylov a DVS Traktor, tak musíš mať výlučne zvukovku od NI - Traktor Audio 6 alebo Traktor Audio 10 (Audio 4 DJ / 8 DJ), resp. celý balík Traktor Scratch A6 / A10 (zvukovka, soft Traktor Scratch Pro 2, 2 timecode vinyly/ 2 CD, káble).

Balamb

Příspěvek od Balamb »

DJ Patrix píše:Ak chceš hrať naďalej z gramofónov, ale za použitia timecode vinylov a DVS Traktor, tak musíš mať výlučne zvukovku od NI - Traktor Audio 6 alebo Traktor Audio 10 (Audio 4 DJ / 8 DJ), resp. celý balík Traktor Scratch A6 / A10 (zvukovka, soft Traktor Scratch Pro 2, 2 timecode vinyly/ 2 CD, káble).
Za tvoji odpoved Ti dekuju,nicmene jsem se jak koukam nevyjadril uplne presne.Myslel jsem hrani ciste z kompu,nepropojenym s gramofony.Proste na jednu akci gramce,na druhou komp s Traktorem..
Deep house / Progressive

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

V tom prípade ti stačí tá zvukovka, čo máš. A nemusíš tam sťahovať žiadne ovládače navyše.

Balamb

Příspěvek od Balamb »

DJ Patrix píše:V tom prípade ti stačí tá zvukovka, čo máš. A nemusíš tam sťahovať žiadne ovládače navyše.
oki skusim stahnout a nastavit v programu.je potreba nejak "specialne" zapojit? :)
Deep house / Progressive

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

Na tej zvukovke by to malo byť tak, že sluchátka do zeleného jacku a repro do čierneho (modrý je line-in, ružový je mikrofón a žltý/oranžový je center/subwoofer).
V Traktore v Output Routing dáš ako Output Monitor tie sluchátka a ako Output master vežu alebo repro.
A v audio controlleri tej zvukovky nezabudni prepnúť na 4 Ch speaker.
Malo by to fungovať. :wink:

Balamb

Příspěvek od Balamb »

DJ Patrix píše:Na tej zvukovke by to malo byť tak, že sluchátka do zeleného jacku a repro do čierneho (modrý je line-in, ružový je mikrofón a žltý/oranžový je center/subwoofer).
V Traktore v Output Routing dáš ako Output Monitor tie sluchátka a ako Output master vežu alebo repro.
A v audio controlleri tej zvukovky nezabudni prepnúť na 4 Ch speaker.
Malo by to fungovať. :wink:
dam dokupy kompik a vyzkousim to.prozatim Ti moc dekuju za cenne rady a dam Ti vedet jak to dopadlo behem par dni :)
Deep house / Progressive

CrissC

Příspěvek od CrissC »

Nejsem si jistej jestli ti to pojede. Tak pokud ne, nebo budeš mít nějaké problémy, tak si stáhni ASIO 4All (neboj se nebude to mít problém s ničím dalším ;-))

Balamb

Příspěvek od Balamb »

CrissC píše:Nejsem si jistej jestli ti to pojede. Tak pokud ne, nebo budeš mít nějaké problémy, tak si stáhni ASIO 4All (neboj se nebude to mít problém s ničím dalším ;-))
Dekuju Ti za tip kamarade.Momentalne je kompik v oprave,tak hned jak bude v poradku,jdu na to.Traktorus mam uz stazenej,tak snad pojede bez problemu a modlim se at tam nejsou viry,i kdyz mi Avast nic nenasel.O vysledcich budu informovat :-)
Deep house / Progressive

Odpovědět