Dobrý, den mám zvláštní problém když zapnu Traktor 3 tak je vše v pohodě, ale když zapojím mixák Xenyx 802 a najednou mi nejede Deck B Prostě to jede, ale nesliším hudbu, ale Deck A je vpořádku...
Xenyx 802 mam nastavený - červenobílý drát (3,5mm) mam zapojený do Tape a druhým koncem do vstupu na mikrofón. Ten samý kabel (jenom s 6,3mm) vede do Line In 3/4 mám zapojený do výstupu bedýnek. A jako finále mám do Main out zapojenou (6,3mm) Bednu.
Prosím pomozte.
Děkuji předem.
Traktor 3 DJS, (problematický Deck B)
Re: Traktor 3 DJS, (problematický Deck B)
Tak díky za pomoc, vidím že když se člověk na něco zeptá že mu odpovíte rázem...
stacilo by si tu pohladat a nasiel by si odpoved alebo sa len spytat uja googla ale kedze nie si dako schopny tak si to dako vysvetlim bud nemas nastaveny dobre vystup v traktore alebo sa snazis pripojit dva kanaly na jeden cez jediny kabel (teda mas zvukouku z jednym vystupom) v tomto pripade to chce inu zvukovku ale to vsetkoco som tu napisal je tu uz spominane vela krat staci len hladat a cital a druha vec to co si napisal bolo dost nezrozumitelne a stale neviem ci sa snazis jednym kablom pripojit 2 kanaly alebo mas len nieco zle nastavene
mno prva ten mix neni vhodny na Djing ale kdovi na co to potrebujes, po druhe jak nemas 2výstupy stereo zvukovku tak ti to moc nepude, jde to i s jednim ale to budes hrat mono.
Tak díky už tom rozumím tak diky...
stopo píše:stacilo by si tu pohladat a nasiel by si odpoved alebo sa len spytat uja googla ale kedze nie si dako schopny tak si to dako vysvetlim bud nemas nastaveny dobre vystup v traktore alebo sa snazis pripojit dva kanaly na jeden cez jediny kabel (teda mas zvukouku z jednym vystupom) v tomto pripade to chce inu zvukovku ale to vsetkoco som tu napisal je tu uz spominane vela krat staci len hladat a cital a druha vec to co si napisal bolo dost nezrozumitelne a stale neviem ci sa snazis jednym kablom pripojit 2 kanaly alebo mas len nieco zle nastavene
zbožňuji odpovědi typu: "zeptej se pana googla" V tom případě jsou všechny fora na prd... Proč tedy jsou, když existuje pan google??? Nejstupidnější odpověď ... sorry
Reloop Digital jockey 3 ME
Traktor PRO 2.6.5
Traktor PRO 2.6.5
tak za prve nemusim vsetkych otravovat (hlavne ked je to spominane uz x krat) za druhe odpoved mam ovela skor ako mi niekto na moju otazku napise a po tretie je to tu spominane uz vela krat.
Tak se odregistruj z tohoto fora a ze všech, na kterých si zaregistrovaný. Máš strýčka googla, takže nic víc už k životu nepotřebuješ.
Více by si někomu pomohl tak, že mu teda dáš odkaz kde to tady najde, pak mu klidně vyhubuj za to, že je líná prdel si to tady najít... Pak to má smysl.
sorry za OT
Více by si někomu pomohl tak, že mu teda dáš odkaz kde to tady najde, pak mu klidně vyhubuj za to, že je líná prdel si to tady najít... Pak to má smysl.
sorry za OT
Reloop Digital jockey 3 ME
Traktor PRO 2.6.5
Traktor PRO 2.6.5