1. NACITANIE POZICIE OVLADACOV NA ZACIATKU - pouzivam sw Traktor. Ked koncim hranie, ovladace su v nejakej pozicii. Ide o to, ze ak konzolu zrovna nepouzivam, mam ju len tak polozenu na stole. Obcas niecim otocim, nieco posuniem a podobne. Ked znovu zapnem Traktor, tak on nevie, v akej polohe su jednotlive ovladace, zisti to az pri ich prvom pohybe. Je nejaky sposob, ako konzolu alebo soft donutit vyslat aktualne kody vsetkych ovladacov?
2. Mam chut spravit si par mixov napr. do auta. Kedze moje schopnosti su aktualne este velmi slabe, nedokazem akceptovatelne mixnut povedzme 5-6 trackov za sebou, aby som niekde nespravil nejaky kix (obcas zabudnem na polohu crossu alebo sable, zabudnem zrusit kill a podobne), takze by mi dost pomohlo, ak by som mohol spravit jednotlive prechody niekolkokrat, pokial s nimi nebudem spokojny. Cize najprv spojim tracky 1 a 2. Potom zoberiem celok, ktory vznikol a pripojim track 3. Lenze pri nahravani v Traktore v zasade musim najskor "zahrat" celu predchadzajucu cast (v tomto pripade tracky 1 a 2), aby som mohol pripojit 3ku. Ak sa seknem, tak si zase vypocujem celu 1 a 2, kym sa dostanem k miestu spojenia. S pribudajucim poctom trackov to bude horsie a horsie. Existuje nejaky efektivnejsi sposob, ako mixnut dalsi track bez nutnosti pustit celu cast pred tym? Mna napadla moznost nahrat iba tu cast, kde hraju tracky dohromady plus cely dalsi track a potom tuto cast v niecom ako je Audacity vlozit na miesto, kde v povodnej verzii hral len 1 track - dufam ze ma chapete. Len neviem, ci je mozne to tak presne spravit.
Dakujem za akekolvek rady