Tracky pro zacatecniky??,

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Bobo69
Vybavení

Tracky pro zacatecniky??,

Příspěvek od Bobo69 »

Existuji nejake skladby pro zacunajici dj?? neco na cem bych se mohl ucit?? nechci napalit do playeru Trance a posrat se s toho...

acryo

Re: Tracky pro zacatecniky??,

Příspěvek od acryo »

[quote="Bobo69"]Existuji nejake skladby pro zacunajici dj?? neco na cem bych se mohl ucit?? nechci napalit do playeru Trance a posrat se s toho...[/quote]

Nevim jestli ti na tohle vubec nekdo chce odpovidat.. ale tvoje otazka je opravdu zvlastni.
a druha cast s playerem a Trancem jeste zvlastnejsi.

takze dve jednoduchy odopovedi:
1) neni nic takovyho jako skladby pro dje zacatecnika
2) kdyz das trance do playeru, tak se z toho neposeres

-Zkus si precist to hlavni vlakno Zacatecnicke diskuze ./viewtopic.php?f=35&t=3968

a pokud aspon aspon trochu umis anglicky projet si youtube a videa uzivatele ellaskin http://www.youtube.com/user/ellaskins

jestli ti nepomuze ani tohle, prodej svuj gear a skladej puzzle

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Ty vole..dalsi pan chytrej..pochlub se frajere co umis krom toho ze mas tlamu plnou kecu..doma to sudlis na konzoli a rikas si Dj co?? takove jako ty mam nejradeji.....To ze ma zacatecnik zacit s mixovanim na jednoduzsich skladbach sem vycetl na netu..a psal to typek kterej chodil do Dj skoly..ten aspon radil,,ty mas jen tlamu plnou blbejch kecu..radeji zalez....

Koncim tuto debatu..a zvazuju ze sem uz nepolezu....par takovejch kokotu jako ses ty vazne tomu neprida...Tady aby se clovek balna neco zeptat....Tady by to melo byt rozdelene do sekci Blbci..Dj profici a pak ti co si na Dj jen hrajou ..coz budes asi ty...

Howk

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Ono hlavně záleží na tom, co chci hrát. Snad, když chci hrát drumec, se nebudu učit mixovat nějaký pohodový vocal house a naopak. A že by byly nějaký jednodušší tracky, to je taky blbost. Z trancu se neposereš. Jsou to rovný beaty, takže pokud máš trochu sluch a smysl pro rytmus, tak naprosto bez problémů...A toho týpka bych někdy chtěl vidět. Ona totiž dj škola je pěkná blbost. Co vím, tak sou akorát kurzy, který vedl (nevím, jestli ještě vede) Orbith s Jerrym a nic světobornýho tě tam nenaučí. Sám jsem se ho před lety zúčastnil a je mi to uplně k p*či. To, co ti tam ukážou za pár litrů za víkend, to tě naučí každej schopnější dj...

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Ja vim....problem je ze zadneho Dj neznam...krom par kluku kteri mi pres Pm obcas poradi ale taky to neni vono.....pres Pm si psat..chce to videt a slyset v realu od nekoho cesky hovoriciho..mne uz je pres 40 a anglinu moc neovladam.....tod problem..

Uz vidim par kretenu co hned napisou co se hrabu na Dj kdyz neovladam anglictinu..ze :(

acryo

Příspěvek od acryo »

Bobo69 píše:Ja vim....problem je ze zadneho Dj neznam...krom par kluku kteri mi pres Pm obcas poradi ale taky to neni vono.....pres Pm si psat..chce to videt a slyset v realu od nekoho cesky hovoriciho..mne uz je pres 40 a anglinu moc neovladam.....tod problem..

Uz vidim par kretenu co hned napisou co se hrabu na Dj kdyz neovladam anglictinu..ze :(
Co tady hulakas? Jestli sis precetl fakt tolik veci co ted pises, tak bys takovouhle otazkou neotevrel novej topic...

Nejjednodusi co je, je navazat dva extended tracky outro do intra druhe.
ellaskins by ti rekl: Practice and enjoy, volne prelozeno : trenuj a uzivej...
jediny jak se neco naucis je neplacat suchou slamu na forkach a postavit se za mixak.

Taky sem tady otravoval po PMkach.. a nakonec sem zjistil, ze nejlepsi je vlastni zkusenost.

Kdybych ti na to neodepsal ja, tak to udela nekdo jinej a bud si jistej ze + - podobne, protoze to jak si ten topic zacal je vazne na pomyslenou.

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Na zacatek zkus minimal techno. U trancu musis krome synchronizace sledovat take melodie obou tracku, aby se ti z toho pri mixovani pak nestala velka slatanina. Pokud se chces jen naucit srovnavani tracku, tak si myslim, ze ten minimal bude nejlepsi, pak zkus techno a az na zaver trance.

Co se tyce toho, ze se zlobis na diskutujici, tak to neres. Proste s takovyma odpovedma musis pocitat, kazdy ma prece pravo na svuj pohled na vec. Pises, ze ti je 40, tak to te prece nemuze jen tak neco rozhazet ne?

acryo

Příspěvek od acryo »

Tak jako urcite se omlouvam za svou mozna povysenou reakci..

ale proste kdyz nekdo napise neco typu : "abych tam vpalil trance a posral se z toho"
...nevim ...nepusobi to uplne pozitivne.

Takze se omlouvam.

..Jinak Stereoman vystihl technickou odpoved nejlepe.. proste na zacatek michat TUC TUC do TUC TUC :-)

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

No vidis..ty dovedeš i poradit a vidim že moc dobře.....toto je to co si myslim že je pro začátek vhodna hudba...

Diky

stereoman

Příspěvek od stereoman »

To je ten minimal :wink: (nekdy se tomu rika tech-minimal nebo minimal techno).

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

[quote="stereoman"]To je ten minimal :wink: (nekdy se tomu rika tech-minimal nebo minimal techno).[/quote]

Mne rajcuje tato hudba http://www.youtube.com/watch?v=rBmfDJvamQY a samozřejmě ze i vse od Armina...ale to co mi radil acryo budena na začáteční vyuku good..

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Bobo: jak tu bylo řečeno, u trancové hudby to není jen na dorovnání rychlosti a synchronizování dvou tracků, až pak přejdeš naplno na trance, tak hlavně ber ohled na fráze toho tracku
Postupem času sám poznáš jak se to bude hodit do sebe míchat, ale v trancu je dobré začít s přechodama typu outro-intro a pak postupovat dál, (nevím jak přesně to vysvětlit) ale později začneš dělat přechody i tak, že jak jedna skladba dozní, už se rozjíždí druhá, čili tam nebude taková pomlka cca 8-16 dob než se z intra ten track rozjede trochu.
Snad jsem to napsal nějak pochopitelně - nemám tam všechny přechody zcela bez chyb, ale to k tomu snad patří :-) :arrow: http://soundcloud.com/konszpic/sets/recordings

stereoman

Příspěvek od stereoman »

[quote="Bobo69"][quote="stereoman"]To je ten minimal :wink: (nekdy se tomu rika tech-minimal nebo minimal techno).[/quote]

Mne rajcuje tato hudba http://www.youtube.com/watch?v=rBmfDJvamQY a samozřejmě ze i vse od Armina...ale to co mi radil acryo budena na začáteční vyuku good..[/quote]

Acryo ti poradil to, co jsem ti napsal ja :lol: .

Odpovědět