Synchronizace problém
Synchronizace problém
Nazdar vsichni mam takovy problém hraju přez VDJ z notebooku to jde do mixu z mixu do zesiku a pote do beden. Když hrajou desky je to v poho ale kdyz však srovnám 2 stejné desky dosebe rapidne se to stiší nevíte co s tím? Když jsou třeba o beat vedle je to ok když však jdou do sebe spiší se a moc.
Re: Synchronizace problém
A ješte když vyndám mix z notebooku tak to nedělá.DjBrain píše:Nazdar vsichni mam takovy problém hraju přez VDJ z notebooku to jde do mixu z mixu do zesiku a pote do beden. Když hrajou desky je to v poho ale kdyz však srovnám 2 stejné desky dosebe rapidne se to stiší nevíte co s tím? Když jsou třeba o beat vedle je to ok když však jdou do sebe spiší se a moc.
To já mám zas opačnej problém. Včera jsem skoušel hrát na trošku lepší aparatuře a když sem srovnal dva songy a vytáhl šavli druhýho songu tak se zesílila hlasitost celyho mixu (i když ve sluchátkách jsem to teda nepoznal ale na produkci to bylo znát a hodně). Používám notebook, virtual dj, zvukovka http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55748 mixpult behringer djx700 a kontroler dmc2.
[quote="obrbaz"]To já mám zas opačnej problém. Včera jsem skoušel hrát na trošku lepší aparatuře a když sem srovnal dva songy a vytáhl šavli druhýho songu tak se zesílila hlasitost celyho mixu (i když ve sluchátkách jsem to teda nepoznal ale na produkci to bylo znát a hodně). Používám notebook, virtual dj, zvukovka http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55748 mixpult behringer djx700 a kontroler dmc2.[/quote]
doufám že poradim správně pač mám mixpult teprve chvíli, ale nad každou šavlí mám upravu hlasitosti, která se mi ještě zobrazuje v ledkách, pokud vytáhneš jednu šavly a je to moc hlasitý nejspíš je prostě jedna písnička v základu hlasitější, to se mi stává taky proto je tam úprava hlasitosti
doufám že poradim správně pač mám mixpult teprve chvíli, ale nad každou šavlí mám upravu hlasitosti, která se mi ještě zobrazuje v ledkách, pokud vytáhneš jednu šavly a je to moc hlasitý nejspíš je prostě jedna písnička v základu hlasitější, to se mi stává taky proto je tam úprava hlasitosti
No právě to mě napadlo hned jako prva, úroveň hlasitosti jednotlivejch kanálů sem srovna ale stejnak to dělá pořád. Je to dost nepřijemnej efekt.... Tak by mě zajímalo jestly je to normální anebo je někde chyba.
nevím,mám to stejně jak ty zapojené(akorát stolní PC) a dělá mi to jen že se trochu zvedne hlasitost,díky stejnému songu.Nebude to cracklou verzí??
No nemělo by to být cracklou verzí protože ji používám jen jako přehrávače (ze kterejch leze stejná úroveň hlasitosti). Hlasitost se zvedne trošku, na domácích repro, ale včera na výkonější soustavě to nebylo jenom trošku, bylo to znát.