rap býty
Re: rap býty
Asi ti moc neporadím, ale mám kamaráda, který dělá okolo hiphopu a používá Steinberg Cubase. Tvému účelu by to mělo fungovat spolehlivě. Zkus si ten soft někde stáhnout a trošku si s tim pohrát. Později je dobré si k tomu dokoupit nějaký midi cotroller nebo keyboard, kterým pak ručně zadáváš jednotlivé zvuky nebo tóny - v tvém případě samotné beaty, bicí, cimbály, cokoliv co vytvoříš. Usnadňuje to editaci - je to pohodlnější než zadávat jednotlivé zvuky myší. I pro představivost o tóninách apod. Alternativa ke Cubase je Propellerhead Reason, ten jsem měl tu čest vyzkoušet a je to opravdu kvalitní továrna na hudbu, jen se v ní naučit dělat, to trvá poměrně dlouhou dobu.
Snad jsem ti alespoň trošku pomohl. Hodně štěstí
Snad jsem ti alespoň trošku pomohl. Hodně štěstí
Na začátek si jen tak skus třeba hip hop ejay nevim kolikátka je teď nejnovější ale jako na začátek na pochycení začátku je to dobrý a pak třeba já používám Fruity Loop studio FL Studio 8
já osobně bych s žadnym ejayem nezačínal vůbec nic ti to nedá..dá se stáhnout reason nejnovější je čtverka kterou můžu doporučit,není ani nějak extra těžky dá se v tom naučit poměrně rychle ale samo že tě to musí bavit.ale pořid si k tomu keyboard,je to mnohem snažší a z toho klikání na myš by ti za chvíli hráblo.pokud bys potřeboval help s tím stáhnutí reasonu tak se ozvy mám na něho torrent.čago
Omnitronic DD 2250,Vestax vmc 002XLu...zatím NIC moc
Zdravim,cast píše:já osobně bych s žadnym ejayem nezačínal vůbec nic ti to nedá..dá se stáhnout reason nejnovější je čtverka kterou můžu doporučit,není ani nějak extra těžky dá se v tom naučit poměrně rychle ale samo že tě to musí bavit.ale pořid si k tomu keyboard,je to mnohem snažší a z toho klikání na myš by ti za chvíli hráblo.pokud bys potřeboval help s tím stáhnutí reasonu tak se ozvy mám na něho torrent.čago
prosim te mohl by si mi nejak pomoc s tim torrentem na reason ?? diky moc!
jasný..pošli mi tvůj mejl a já ti pošlu torrent..jak snadné.
m.matejka@centrum.cz Diky mooc!!cast píše:jasný..pošli mi tvůj mejl a já ti pošlu torrent..jak snadné.
Prosim te, sorry ze te jeste otravuju, ale nevis kde bych sehnal plnou verzi Fruity Loops ??? Nebo myslis ze pro uplneho zacatecnika (to jsem ja) je lepsi ten Reason??
Na tvorbu hudby jedine reason...obrovske moznosti, vyuziti ve vsech stylech...
Sam v nem nejaky cas delam, jen tak pro zabavu. A musim rict, ze nejtezsi vec na tom celem neni naucit se v tom pracovat(to je snad to nejlehci ) ale odtrhnout se od nej tvorba hudby v reasonu je totiz dost navykova
Sam v nem nejaky cas delam, jen tak pro zabavu. A musim rict, ze nejtezsi vec na tom celem neni naucit se v tom pracovat(to je snad to nejlehci ) ale odtrhnout se od nej tvorba hudby v reasonu je totiz dost navykova
Propellerhead Reason 4.0
reason je multikulturní..pro začátečníky i profíkyMiguel46 píše:m.matejka@centrum.cz Diky mooc!!cast píše:jasný..pošli mi tvůj mejl a já ti pošlu torrent..jak snadné.
Prosim te, sorry ze te jeste otravuju, ale nevis kde bych sehnal plnou verzi Fruity Loops ??? Nebo myslis ze pro uplneho zacatecnika (to jsem ja) je lepsi ten Reason??
Tak diky, zkusim Reasona i Fruity Loops!!!