Mám menší problém. Hraji přez Virtual DJ hodim jsi tam 2 tracky a pustím je. Srovnám rychlosti, srovnám oba tracky tak aby oba začaly prvním beatem(prvním TUC na desce) a zhlasím je. Hlasitost jedné mam 100% a 2 na 80%. Zdá se že by měli hrát v pořádku ale ty mrchy se stále kopou jako blázen nevíte co s tím pls?
Rada pro začátečníka
Rada pro začátečníka
ahoj všichni
Mám menší problém. Hraji přez Virtual DJ hodim jsi tam 2 tracky a pustím je. Srovnám rychlosti, srovnám oba tracky tak aby oba začaly prvním beatem(prvním TUC na desce) a zhlasím je. Hlasitost jedné mam 100% a 2 na 80%. Zdá se že by měli hrát v pořádku ale ty mrchy se stále kopou jako blázen nevíte co s tím pls?
Re: Rada pro začátečníka
Skus vypnut "key lock" funkciu (tam sa to vola tusim "master tempo")..v starsich verziach sa to zapinalo/vypinalo v menu ,v novsich uz mas nejake tlacitko na skine..Ak to ani na skine nenajdes,vytvor si klavesovu skratku na master_tempo a tym to vypni/zapni 
Re: Rada pro začátečníka
Díííííííky pomohl jsi mi:)M@to píše:Skus vypnut "key lock" funkciu (tam sa to vola tusim "master tempo")..v starsich verziach sa to zapinalo/vypinalo v menu ,v novsich uz mas nejake tlacitko na skine..Ak to ani na skine nenajdes,vytvor si klavesovu skratku na master_tempo a tym to vypni/zapni