Ráda pro vhodný software na skládání hudby

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Mako85

Ráda pro vhodný software na skládání hudby

Příspěvek od Mako85 »

Zdravim, rád bych zkusil tvořit vlastní hudbu. Zajímalo by mě pouze software řešení, bez nutnosti nějakých dalších přístrojů pro tvorbu hudby. Nemám teď na mysli, ze vezmu Jack z repraku a zapojim do notebooku 😂 chapu, že k reprodukci pro publikum je třeba další technika, ale hudbu bych chtěl tvořit čisté na notebooku.

Potřeboval bych poradit nějaký program, který třeba obsahuje nějakou databázi zvuků, že kterých si pak člověk posklada vlastní track. Nemyslím nějaké hotové rytmy, podkresy apod, ale čistě jednoduché zvuky, které si sam poskladam do svého rytmu. Nevím plácnu, bude tam prostě pět zvuků bicích a já si s nich sám poskladam sestavu pro bicí tak, jak se mi to bude hodit, ne že tam bude 10 různých hotových sestav.

pitr77

Re: Ráda pro vhodný software na skládání hudby

Příspěvek od pitr77 »

Produkcia Steinberg Cubase, mastering a praca so smyckami Steinberg Wavelab

Flip.S

Příspěvek od Flip.S »

Rozhodně Ableton Live, nic lepšího aktuálně není …

djmario

Příspěvek od djmario »

Ahoj ještě bych skusil MAGIX Music Maker 2016 Premium myslím že i začatečník by to mohl skuzit :D mám ho také doma jen měto nebaví :shock: jinak ujde

AnetaL

Příspěvek od AnetaL »

Za mě Cubase. Není to nejjednodušší SW, ale pokud to chceš dělat pořádně, tak prostě Cubase :). Dá se sehnat i návod - https://bit.ly/steinberg_cubase

Odpovědět