Zdravim, rád bych zkusil tvořit vlastní hudbu. Zajímalo by mě pouze software řešení, bez nutnosti nějakých dalších přístrojů pro tvorbu hudby. Nemám teď na mysli, ze vezmu Jack z repraku a zapojim do notebooku chapu, že k reprodukci pro publikum je třeba další technika, ale hudbu bych chtěl tvořit čisté na notebooku.
Potřeboval bych poradit nějaký program, který třeba obsahuje nějakou databázi zvuků, že kterých si pak člověk posklada vlastní track. Nemyslím nějaké hotové rytmy, podkresy apod, ale čistě jednoduché zvuky, které si sam poskladam do svého rytmu. Nevím plácnu, bude tam prostě pět zvuků bicích a já si s nich sám poskladam sestavu pro bicí tak, jak se mi to bude hodit, ne že tam bude 10 různých hotových sestav.
Ráda pro vhodný software na skládání hudby
Re: Ráda pro vhodný software na skládání hudby
Produkcia Steinberg Cubase, mastering a praca so smyckami Steinberg Wavelab
Rozhodně Ableton Live, nic lepšího aktuálně není …
Ahoj ještě bych skusil MAGIX Music Maker 2016 Premium myslím že i začatečník by to mohl skuzit mám ho také doma jen měto nebaví jinak ujde
Za mě Cubase. Není to nejjednodušší SW, ale pokud to chceš dělat pořádně, tak prostě Cubase . Dá se sehnat i návod - https://bit.ly/steinberg_cubase