Prosím o pomoc s namapováním.

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Bobo69
Vybavení

Prosím o pomoc s namapováním.

Příspěvek od Bobo69 »

Dopředu píšu...kdo nemá zájem pomoci tak at sem nepíše vuuuuubec nic!!!!!!!!

Dobrý večer.Kluci moc bych chtěl někoho OCHOTNEHO poprosit o pomoc s namapováním..Podařilo se mi prodat CDJ 350 player a kontroler Reloop contour interface.Kamarád používá notebook s Traktorem a Reloop Mixage Interface Edition.Já vím a jsem si vědom této vražedné kombinace všech použitých přístroju ale bohužel..chtěl to.Namapovat Reloop Mixage Interface Edition mi nedela problem....Ted má Reloop Mixage Interface Edition jako deck A+B což je jasné..ale ted chce mit na decku C CDJ 350 a decku D Reloop contou interface.Tímto bych chtěl se vší pokorou poprosit někoho kdo by si doma do Traktoru nahodil tři mapovací soubory http://www.ulozto.cz/xDXn3GK/mapping-rar a udělá jeden mapovací soubor pro celej Traktor na tyto tři přístroje.

Pár machru co slibovalo pomoci se už neozvalo. ale selhala neochota nebo nez neznalost mapování ,tak snad to ted vyjde..Jen vás prosím o jedno..Pokud nemá nikdo zájem o zaslíní map souboru a nema zajem pomoci tak vás proím nezasírejte forum zbytečnýma kecama typu co to bude za prasopsa atd.Já sám uznávám že je to k ničemju ale moje to není a kdo chce kam pomozme mu tam..no ne??

Odpovědět