Propojení Mixpultu a Notebooku (nahrání setu)

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Rudas

Propojení Mixpultu a Notebooku (nahrání setu)

Příspěvek od Rudas »

Ahoj, předpokládám že už se tu na to jistě někdo ptal, ale mě by zajímalo za prvé jak propojit notebook s mixpultem, a za druhé jak nahrát stopu z mixpultu.
Mám 2x Pioneer CDJ 800 mk1 a mixpult Behringer DJX 700.
Vím, že to mohu propojit 2x cinch na jedné straně a 1x jack na druhé, ale nevím, kam píchnout cinche na mixpultu. Zda na nějakou z line, či do Masteru, Tapu nebo Boothu.
Pak se chci tedy ještě zeptat, jak nahrát set z mixpultu. Mám craknutý Sound Forge Pro 10, ale když chci něco nahrávat a zkouším to propojit, tak mi to vždy nahrává mikrofon na notebooku.
Děkuji za všechny rady :)

Avender

Re: Propojení Mixpultu a Notebooku (nahrání setu)

Příspěvek od Avender »

Napojit to mozes aj cez master out alebo kludne aj cez booth a hlasitost signalu si mozes doladit s knobom na mixe (master/booth - podla toho kam to napojis). Niektore mixi maju REC OUT - tam si celkovu hlasitost nenastavis ako u mastru alebo boothu. Pri REC OUT zalezi iba od hlasitosti jednotlivych kanalov.
A opacnu stranu /jack - zapoj do line in na PC (nie MIC in !!!). Na nahravanie mozes pouzit aj program Audacity, je v cestine tak by nemal byt problem ho spravne nastavit. Hlavne to odkial ma brat signal. Este budes musiet stiahnut LAME for audacity, koli tomu aby program vedel pracovat s MP3 formatom a potom v nastaveni Audacity zvolis priecinok kam si nainstaloval to LAME. To by malo byt vsetko...
Ja nahravam cez booth...do audacity a vsetko slape v pohode...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Odpovědět