Program na vyndání beatu z písně...?
Program na vyndání beatu z písně...?
Cau mam dotaz.Je nějakej program kterej zvládne udělat z normální písničky jen beat...?Díky moc za radu...?
Re: Program na vyndání beatu z písně...?
Jo a ještě program na tisknutí peněz a měli bysme se fajn Ne, tohle nejde udělat..
2x Denon DN-S3500
Denon X-1500
AKG K518 Limited Edition + AKG K71
Denon X-1500
AKG K518 Limited Edition + AKG K71
tahle otazka je omylana velmi casto. Jde to prohnat pres filtry, korekce a kompresory. Ale vždy to s sebou bud vezme značnou část okolních frekvencí (vokál je dost progresivní), nebo to nezafunguje vůbec. Takže jedním slovem NE.
BTW:Program na tisknutí peněz. to tu ješzě nebylo...
BTW:Program na tisknutí peněz. to tu ješzě nebylo...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
můžeš to udělat zjednodušeně provizorně tak, že si najdeš místečko kde jsou beaty čisté alespoň ty 4 doby a nakopíruješ si to případně namnožíš jak dlouhé to chceš, ale to bys musel přesně vyříznout aby jsi nehnul tempem, takže to částečně jde, záleží na tracku, záleží co přesně chceš a jak dobře umíš s editačním programem..
prostě si vytvoříš smyčku čistě jen beatů pokud v tom songu jsou
prostě si vytvoříš smyčku čistě jen beatů pokud v tom songu jsou
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG
Jo tak díky za rady teprve začínám ...ale právě dostal jsem od kámoše věci které byli čisté známé beaty a v hodně dobré kvalitě tak by mě zajímalo jak to udělal...a ztratil jsem na něj kontakt tak se ho ani nemohu zeptat jak to udělal...
Daji se myslim i nakoupit tusim na beatportu. Dnes jsem tam nekde zahledl sekci DJ Tools a tam byly např. acapelly a loopy, tak to tam omrkni.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200