Problem s zachycením beatu

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Problem s zachycením beatu

Příspěvek od Bobo69 »

Prosím vás o pomoc...Po dlouhe době a utrapách s namapovánim CDJ 350 a Kontroleru Reloop contour interface v Traktoru mam ted problém v tom že ani na jednom přístroji není možné plynule zachytit beat..u obou přístroju po otočení Jogem zvuk tracku je příšerně rychlej a pozice beatu se neda zachytit...... je to mozné nějak seřídit?


Ps...Stereomane raději sem nepiš.....psal jsem ti PM a vysral ses na mně......prosím o radu někoho jiného..děkuji

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: Problem s zachycením beatu

Příspěvek od Ludek »

Nebude to tím, že máš to Jog kolo celé namapované do režimu scratchování a proto se to posouvá tak rychle? Já to mám na OTUSU a VDJ tak, že při zapauzovaném přehrávači uprostřed na Jog kole scratchuji a posouvám skladbu rychle, ale při chycení Jogu za okraj se skladba posouvá pomalu a můžu to CUE přesně nastavit....

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Problem s zachycením beatu

Příspěvek od Bobo69 »

Ludku... já to mam jak u CDJ 350 tak u Reloopu namapovane přímo origo mappingem výrobce,,,tak nevím......už sem vážně z toho na prášky.

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: Problem s zachycením beatu

Příspěvek od Ludek »

Někde musíš mít prostě něco špatně nastavené, ale tady u Traktoru ti já neporadím.

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Problem s zachycením beatu

Příspěvek od Bobo69 »

Hmmm.tak nastavené nemám nic ..jen sem přidal origo mapping,,tod vše..pokud chci zachytit beat myší přimo v Traktoru tak OK..ale přes externí zařízení to je problém..

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 862
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: Problem s zachycením beatu

Příspěvek od atlon »

pozri, poradím ti jednu a to zásadnú vec.
Predaj:
reloop contour interface a kúp si DRUHÚ cdj 350
alebo
cdj 350 a kúp si DRUHÝ reloop contour interface

Odpadne ti strašne veľa problémov !!!

peace

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Problem s zachycením beatu

Příspěvek od piatro »

síce s traktorom mám minimum skúseností,ale keď som zo srandy skúsil namapovať cdj400, tak som v midi nastaveniach traktoru,našiel nastavenie citlivosti jogu. Ak sa dobre pamätám dalo sa tam nastaviť aké majú byť citlivé (pri posune jogu o koľko má posunúť track) a zrýchlenie . Ale bolo to už pred pár rokmi,možno zle pamätám. Pre istotu skús prezrieť manuálne mapovanie v traktore. Možno tam na niečo prídeš, ja ti s tým žiaľbohu veľmi nepomôžem.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Problem s zachycením beatu

Příspěvek od stereoman »

atlon píše:pozri, poradím ti jednu a to zásadnú vec.
Predaj:
reloop contour interface a kúp si DRUHÚ cdj 350
alebo
cdj 350 a kúp si DRUHÝ reloop contour interface

Odpadne ti strašne veľa problémov !!!

peace
Tak presne toto jsem bobovi rikal jeste pred koupi contoura :!: a rekl mi, ze jsem se asi zblaznil :lol:
Bobo je proste vedec, co se snazi jit doposud neprobadanymi smery :lol:, ve kterych by nikdo jiny badat nechtel, protoze mu je dopredu jasne, ze vysledek bude stat za hov.. ...

Sorry Bobo, ale podle me vyrabis PrasoPsa :wink: . Jsem rad, ze Atlon ti to rekl taky. Ja jsem se ti snazil dobre poradit, ale ty mas vzdycky svoji hlavu a mych rad si nevazis, takze se obcas nediv, ze se nehrnu do toho ti jeste s necim pomahat. Ja reknu A, ty udelas B, takze radit/pomahat ti mi obcas prijde jako ztrata casu ...

Odpovědět