Prosím vás o pomoc...Po dlouhe době a utrapách s namapovánim CDJ 350 a Kontroleru Reloop contour interface v Traktoru mam ted problém v tom že ani na jednom přístroji není možné plynule zachytit beat..u obou přístroju po otočení Jogem zvuk tracku je příšerně rychlej a pozice beatu se neda zachytit...... je to mozné nějak seřídit?
Ps...Stereomane raději sem nepiš.....psal jsem ti PM a vysral ses na mně......prosím o radu někoho jiného..děkuji
Problem s zachycením beatu
Re: Problem s zachycením beatu
Nebude to tím, že máš to Jog kolo celé namapované do režimu scratchování a proto se to posouvá tak rychle? Já to mám na OTUSU a VDJ tak, že při zapauzovaném přehrávači uprostřed na Jog kole scratchuji a posouvám skladbu rychle, ale při chycení Jogu za okraj se skladba posouvá pomalu a můžu to CUE přesně nastavit....
Ludku... já to mam jak u CDJ 350 tak u Reloopu namapovane přímo origo mappingem výrobce,,,tak nevím......už sem vážně z toho na prášky.
Někde musíš mít prostě něco špatně nastavené, ale tady u Traktoru ti já neporadím.
Hmmm.tak nastavené nemám nic ..jen sem přidal origo mapping,,tod vše..pokud chci zachytit beat myší přimo v Traktoru tak OK..ale přes externí zařízení to je problém..
pozri, poradím ti jednu a to zásadnú vec.
Predaj:
reloop contour interface a kúp si DRUHÚ cdj 350
alebo
cdj 350 a kúp si DRUHÝ reloop contour interface
Odpadne ti strašne veľa problémov !!!
peace
Predaj:
alebo
peace
síce s traktorom mám minimum skúseností,ale keď som zo srandy skúsil namapovať cdj400, tak som v midi nastaveniach traktoru,našiel nastavenie citlivosti jogu. Ak sa dobre pamätám dalo sa tam nastaviť aké majú byť citlivé (pri posune jogu o koľko má posunúť track) a zrýchlenie . Ale bolo to už pred pár rokmi,možno zle pamätám. Pre istotu skús prezrieť manuálne mapovanie v traktore. Možno tam na niečo prídeš, ja ti s tým žiaľbohu veľmi nepomôžem.
Tak presne toto jsem bobovi rikal jeste pred koupi contouraatlon píše:pozri, poradím ti jednu a to zásadnú vec.
Predaj:
alebo
peace

Bobo je proste vedec, co se snazi jit doposud neprobadanymi smery

Sorry Bobo, ale podle me vyrabis PrasoPsa