Problem s funkciou SYNC

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
kynetik
Příspěvky: 4
Registrován: 20 bře 2012 15:38

Problem s funkciou SYNC

Příspěvek od kynetik » 25 zář 2013 13:59

Zdravím, potreboval by som poradit ohladom tejto veci:

Použivam kontroler Pioneer DDJ ergo so softom TRAKTOR SCRATCH PRO DUO 2

Stáva sa mi ze pri pouziti funckie SYNC sa mi samozrejme zosynchronizuje BPMko na deckoch, ale ako nahle spustim druhu stranu, teda napr. deck B, po zapnutí tlacidla play mi zacne hrat o pol sekundy neskor alebo mi to pusti s posunutím dopredu a hudba hra uplne asynchrónne...akoby som mal velku latenciu, ale pri inych tlacidlach ani šablach sa mi to nestava..Pokial funkciu SYNC vypnem tak sa hudbe zapne ako má...Vedeli by ste mi nejak poradit, budem Vám velmi vďačný.

DoMiN
Příspěvky: 134
Registrován: 04 led 2012 19:36

Re: Problem s funkciou SYNC

Příspěvek od DoMiN » 25 zář 2013 14:12

nehraj cez SYNC ;)
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)

Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Problem s funkciou SYNC

Příspěvek od nema.dj » 25 zář 2013 15:44

:D
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Uživatelský avatar
DJ PRIOR
Příspěvky: 13
Registrován: 16 zář 2013 20:31

Re: Problem s funkciou SYNC

Příspěvek od DJ PRIOR » 25 zář 2013 19:36

:surprised2: sync :shock: sync je někdy v pohodě ale jen když si to celé dopředu nastavíš, mám pocit že to bude otázka beat-gridu nebo něčeho podobného

mimochodem: Vestax :lol:

Uživatelský avatar
johney
Příspěvky: 170
Registrován: 29 lis 2012 01:27

Re: Problem s funkciou SYNC

Příspěvek od johney » 25 zář 2013 20:29

myslim ze traktor ma nejaku kvantizovaciu funkciu, ze ked pustis track, tak sa ti automaticky posunie na dalsi/predchadzajuci beat podla gridu a ked to mas blbo zgridovane, tak to ide mimo.

v kazdom pripade, odporucal by som sa vyjebat na sync :D

kynetik
Příspěvky: 4
Registrován: 20 bře 2012 15:38

Re: Problem s funkciou SYNC

Příspěvek od kynetik » 26 zář 2013 22:57

ok diky za odpovede...v podstate sync moc nepouzivam, no chcem len aby mi islo vsetko ako má :)

DoMiN
Příspěvky: 134
Registrován: 04 led 2012 19:36

Re: Problem s funkciou SYNC

Příspěvek od DoMiN » 27 zář 2013 06:09

v podstate ??? :D
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)

Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D

Odpovědět