Zdravím, potreboval by som poradit ohladom tejto veci:
Použivam kontroler Pioneer DDJ ergo so softom TRAKTOR SCRATCH PRO DUO 2
Stáva sa mi ze pri pouziti funckie SYNC sa mi samozrejme zosynchronizuje BPMko na deckoch, ale ako nahle spustim druhu stranu, teda napr. deck B, po zapnutí tlacidla play mi zacne hrat o pol sekundy neskor alebo mi to pusti s posunutím dopredu a hudba hra uplne asynchrónne...akoby som mal velku latenciu, ale pri inych tlacidlach ani šablach sa mi to nestava..Pokial funkciu SYNC vypnem tak sa hudbe zapne ako má...Vedeli by ste mi nejak poradit, budem Vám velmi vďačný.
Problem s funkciou SYNC
Re: Problem s funkciou SYNC
nehraj cez SYNC 

Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D
:surprised2: sync
sync je někdy v pohodě ale jen když si to celé dopředu nastavíš, mám pocit že to bude otázka beat-gridu nebo něčeho podobného
mimochodem: Vestax

mimochodem: Vestax

myslim ze traktor ma nejaku kvantizovaciu funkciu, ze ked pustis track, tak sa ti automaticky posunie na dalsi/predchadzajuci beat podla gridu a ked to mas blbo zgridovane, tak to ide mimo.
v kazdom pripade, odporucal by som sa vyjebat na sync
v kazdom pripade, odporucal by som sa vyjebat na sync

ok diky za odpovede...v podstate sync moc nepouzivam, no chcem len aby mi islo vsetko ako má 

v podstate ??? 

Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)