připojení mixpult->PC

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
kontout

připojení mixpult->PC

Příspěvek od kontout »

předem se omlouvam protože na co se zeptam jste tu urcite měli už nepočítaněkrát, ale nikde jsem to nemohl najit.
Dnes mi přišel mixpult (Reloop RMX-20 BlackFire Edition) a jelikož v manuálu je návod na připojení jen k CD přehrávači,MiniDisc etc., ale do PC ne, tak jsem se snažil kouknout tady na forum i na google, ale nic jsem nenasel. před nedavnem kdyz mi to bylo jeste k nicemu si pamatuju ze sem videl nejakej obrazek/web tutorial o pripojovani, nicmene ted kdyz to potrebuju nejvíc netusim kde to najit, vsadim se, ale že vy ano :wink:

CrissC

Re: připojení mixpult->PC

Příspěvek od CrissC »

stejně jako s CD přehrávačema.... jeden konec do PC druhý konec do LINE IN, potřebujueš akorát cinch-jack kabel.
Pokud chceš nahrávat tak Z REC/BOOTH/Master ( na mixu) out do PC Line in, nebo microphone in

kontout

Příspěvek od kontout »

tak uz jsem to spojil, ale je to strasne potichu, nevis protimte cim to muze bejt (mam vsechno co de na max a pripada mi to jak na 30%)

RickySho

Příspěvek od RickySho »

timpadem nemuzes mit "vsechno co jde na max" :) paklize to mas vsechno zapojeno spravne, tak to urcite nekde neni zesileny (teda paklize neni poskozenej mixak ale to by spis sumelo a je to az posledni varianta). bud output v PC, na zvukovce (jestli max externi), v programu kterym mixujes nebo samotnej gain na mixaku - jak master, tak gainy jednotl. kanalu + savle

CrissC

Příspěvek od CrissC »

Nejspíš to máš zapojený do Masteru, kde se u mixu počítá s tím, že před bednama je zesilovač nebo to vede do aktivní bedny, zkus BOOTH/REC out, ten by mohl bejt předzesílenej

Odpovědět