Přednastavený playlist

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
pecan

Přednastavený playlist

Příspěvek od pecan »

Zdravím, předem se omlouvám jestli tohle téma už tady je, ale nepodařilo se mi najít to co hledám. Potřeboval bych poradit jak si nastavit playlist ve kterém budu mít předem nastavené body na loopech abych během hraní nemusel hledat ve které minutě a ve které části tracku byl určitý zvuk nebo bod ve kterém jsem chtěl udělat přechod. Díky

nema.dj

Re: Přednastavený playlist

Příspěvek od nema.dj »

Zdravim ....potreboval by som vymenit chladiacu kvapalinu, len neviem kde sa to vypusta ;) ..... no, asi takto znela tvoja otazka .... asi by bolo dobre uviest na com frcis, resp. co pouzivas, bez toho ti asi neporadi nikto ... ine je to v traktore, ine v serate, recordbox, engine, vdj, mixvibes, reloop spin, a neviem co este ... aj ked si myslim, ze toto by mal zvladnut aj zaciatocnik logikou ale ked sa neda, poradime :)
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

pecan

Příspěvek od pecan »

sorry zapoměl jsem to napsat... učím se ve virtual dj... když si nastavím urřité úseky v songu tak se mi to neuloží... proto se ptám jak to mám udělat ;)

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

treba pouzit hotcue .... tym si nastavis body v skladbe
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

pecan

Příspěvek od pecan »

Jo uz to mam diky :) ... jen skoda ze jdou nastavit jen 3 body

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Nejsou jenom tři. Přepni si v tom výchozím skinu pro VDJ 8 zobrazení těch hotcue takovou dvojitou šipkou směrem dolů a budeš jich mít šest. A může jich být samozřejmě ještě víc, pokud použiješ jiný skin.

Odpovědět