Potkaly jste nějakýho "rádoby dj" komu by jste nejradši ustřihly šňůru k bednám a zahodily baterku od noťasu?
Potkaly jste nějakýho "rádoby dj" komu by jste nejradši ustřihly šňůru k bednám a zahodily baterku od noťasu?
Tak jsem měl tu čest s jedním "prej deejem" Tak jsme nějak kecali o všem.A když jsem se ho ptal na to.Na jakém nosiči je nahraná nejkvalitněji hudba. Tak chvilka pátrání v paměti... a pak Numark....No omnitronic ne ty jsou šitky... ty voe já myslel,že padnu.... No a pak už to byla jen a jen samá perla. Takže dj dělá už opravdu každej debil co má na notase ze zastavárny a profi dj z uložto. A co vy máte nějakou zkušenost s takovým podobným jako já?
Re: Potkaly jste nějakýho "rádoby dj" komu by jste nejradši ustřihly šňůru k bednám a zahodily baterku od noťasu?
no já se zas setkal s producentem (nikoliv djem ale prostě klukem, co dělá do livek atd.), kterej si myslel, že když s stáhne z youtubu nějakou mp3 v buhvíjak šílený kvalitě, tak že když jí překonvertuje do wavu tak z toho bude mít studiovou kvalitu Dokonce si kvůli tomu koupil nějakou docela drahou zvukovku, snad za dvacku, a halasil se tim, jak jede jen na kvalitu, přitom pouštěl z wavu samply, co přegrabnul třeba ze 64 kbit/s mp3
Re: Potkaly jste nějakýho "rádoby dj" komu by jste nejradši ustřihly šňůru k bednám a zahodily baterku od noťasu?
slušný ))
asi jakože: co máš za pc? ......... windows 98... ))
david: tak ještě že ti neřekl že na flashce usb 3.0
asi jakože: co máš za pc? ......... windows 98... ))
david: tak ještě že ti neřekl že na flashce usb 3.0
Tak to je taky dobrý. Když už si na to narazil. Tak já radši oželím mp3 v špatný kvalitě než abych to někde pouštěl...EVO píše: ↑07 kvě 2018 22:49no já se zas setkal s producentem (nikoliv djem ale prostě klukem, co dělá do livek atd.), kterej si myslel, že když s stáhne z youtubu nějakou mp3 v buhvíjak šílený kvalitě, tak že když jí překonvertuje do wavu tak z toho bude mít studiovou kvalitu Dokonce si kvůli tomu koupil nějakou docela drahou zvukovku, snad za dvacku, a halasil se tim, jak jede jen na kvalitu, přitom pouštěl z wavu samply, co přegrabnul třeba ze 64 kbit/s mp3
Ahoj to já byl nedávno klubu ,že si tam hraje sám majitel z notebooku tak jsem tam vydržel asi 10 min a pryč zbytečne mluvil do mikrofonu dlouho a ta pauza mezi skladby ticho ticho ticho no mazec a lidi asi 6 kolem 1 v noci to je dnešní doba než aby zaplatil dobrýho dj tak jsi hrajou sami a zas dobrý dj tam hrát nebude za 2000,kč to tam hrajou takzvaný dj. z notebooku já nemám nic proti notebooku sám jsem hrál přes notebook z conzolí ale musí se míchat hudba, makat né jen pouštet, dnes jeto jen o penezích žadná kvalita skušenosti nic jen peníze už jsem to pověsil na hřebík hudbu stále miluji dělám jsi doma ale za 2000,kč radši budu doma i časově jsem ted hodně mimo dnes to neni o dj bohužel tak všem at se daří hlavně zdraví
Tak já za 2000 na diskotéce zahraju,ale jen v omezeném čase. nedávno zamnou přišel majitel s (nebudu říkat kolik) Tak jsem mu řekl ať se radši na to vykašle a nechá to zavřený když nemá na dj. On ví moc dobře,že jsem hodně dobrej. Já teda hraju komerci,ale tím způsobem,že utáhnu lidi i na dudlík. Tam kousek od diskotéky je ještě jedna. Hraje tam "duc duc" (střídají se tam) Jeden hraje docela obstojně a má hodně dobrou aparaturu. Ale další hrajou z pc a flákají to tam páty přes devátý... Jinak taky majitelé chtějí hodně spíš ty klasický diskotéky,protože chtějí většinou dotáhnout jakýkoliv lidi.Mladý i starší. A dneska když hraje samý electro house a ještě z pc. Tak ho pošle do kytek a zahraje si radši sám. Takže trošku se majitelovi nedivím.Na electrohouse techno atd. Je tu na malých městech stále málo lidí. Jinak jak si říkal s těma prodlevama. Tak já ještě zažil na diskotéce přestávky na pití to víš. Chodil jsem tam kde to byla stará djská škola.... A tam bych poslal 80% dnešních "dj" Každej hraje jiný styl. Každej je original. Takže pak dělat nějaký zkoušky aby si to měl černý na bílým to nevím kdo by byl v nějaký komisi aby si prošel... je to těžky vyeliminovat ty špatný od těch dobrých. Mě na začátku v devadesátých letech ustřihly šňůru mezi mixem a zesilovačem. Se slovama až se to naučíš tak přijď....
Teraz pod stánkami je ich plná Zemplínska šírava. Príďte sa presvedčiť. . Ináč kvôli osýpkam v osade neďalekých Michalovciach ceny hotelov doslova padli na hubu 4 **** hotel (nepíšem názov nechcem robiť reklamu, kto chce si nájde) pod 50€ vide na jedného aj so vstupkou do Thermalu aj wellnesa (samotný celodenný vstup stoji 30€)