Poraďte zkušení...jak na první mix a něco ohleně techniky...

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
drumspeed

Poraďte zkušení...jak na první mix a něco ohleně techniky...

Příspěvek od drumspeed »

Zdravim, ráda bych znala Váš názor na to, zda je lepší se naučit rovnat rychlosti sám(ještě jsem neměla možnost si to nide odzkoušet) a nebo mám investovat nějaké penízky na djkurz kam se svěřím do rukou odborníků? Právě nevím, už si pomalu pořizuju techniku, ale ani nevim jak se s tim pořádně zachází:)) Další věc, kterou bych pozřebovala vědět...už mám vyjednanej gramec Stanton STR8-150, mám už i mixák rodec mixbox(Oboje už hraný ale v dobrém stavu) a budu moc zapojit toho stantna třeba s Technicsem? Ty gramce nemusí být stejné značky a stejného typu, aby se na nich dalo mixovatt že? A ještě jedna poslední věc a to Vinyly...Ráda bych časem hrála drumec, ale pro začátek bude asi llepší něco rovného že...A myslíte, že pro záčet je dobrý koupit si víc desek já nevim třeba 50 od jednoho člověka abych vubec mohla hrát? To by bylo asi vše, co by mě prozatím zajímalo, díky za vaše rady:))

crewy

Re: Poraďte zkušení...jak na první mix a něco ohleně techniky...

Příspěvek od crewy »

techniku nemusíš mět stejnou značku,možeš mět třeba toho Rodeca plus gramec Stanton plus Cd přehrávač Pioneer,záleží na tobě.k té škole no tam si myslím že to dostaneš rychleji do rukou než aby ses to učila sama doma.s tím D´n´b se mrkni na youtube how to mix tam máš nějaké ukázky jak se dá mixovat DnB.takže hodně zdaru

1Rozy6

Re: Poraďte zkušení...jak na první mix a něco ohleně techniky...

Příspěvek od 1Rozy6 »

Stantona s technicsem budeš moct zapojit ale nedoporučuju ti mít dva různý gramce, každej bude mít jinou sílu přítlaku, jinej start stop, rozsah pitche, kup si pak stejnej druhej gramec určo. Ten mixbox vypadá haluzově tedamá divný tvar faderů pro každej kanál na to že stojí 10000 klacků asi se mi nák nelíbí moc teda. A 50 desek nevím, lepší je si koupit Traktor Scratch, nebo Rane Serato a hned budeš mít 1000 tracků třeba z PC.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

Odpovědět