Pomoc v Jižních Čechách
Pomoc v Jižních Čechách
Ahoj všem. Je tu někdo z Českých Budějovic a okolí, znalec v oboru, který by mě zasvětil do DJingu? Nemyslím tim udělat za mě všecku tu tvrdou práci na začátku, ale spíš ukázat techniku, ukázat co ty mašinky umí
? VDJ už mi zkrátka nestačí, ale další investice není nejmenší takže bych rád vše viděl naživo. Díky, dojedu kamkoliv a budu hrozně rád za všecky rady 
Re: Pomoc v Jižních Čechách
PajkaS píše:Ahoj všem. Je tu někdo z Českých Budějovic a okolí, znalec v oboru, který by mě zasvětil do DJingu? Nemyslím tim udělat za mě všecku tu tvrdou práci na začátku, ale spíš ukázat techniku, ukázat co ty mašinky umí? VDJ už mi zkrátka nestačí, ale další investice není nejmenší takže bych rád vše viděl naživo. Díky, dojedu kamkoliv a budu hrozně rád za všecky rady
Nejsem z budějic ale rád se podělim o těch pár vědomostí co mam.
Pokud máš zájem přidej si mě na skype Riper24 a já na smysluplnou otázku
vydoluju i odpověd,ale pro příště chlape GOOGLE..
Když ti nestačí VDJ co se vysrat na kydání cizejch treků jeden přez druhej a začít tvořit a následně
kydat třeba v tom tvem VDJ dva svoje treky přez sebe...
Nebo hod kompa na skládku a pořid si nějakej háárd wéééér,
stejně tě nebude naplnovat pracovat se zvukem pomocí klikání myši..
zapni mikrofon a něco k tomu nablej ATD
Musíš bejt konkrétní kamaráde,třeba jakej styl asi budeš dělat protože já osobně pod pojmem
mašina mam v hlavě asi milion věcí od blikacích,mačkacích,kroutících přístrojích jak v řídícím středisku NASA..
korgy,rollandy,yamahy,akaje,harmoniky flétny a ipody
Yamaha rs7000,Korg esx-emx,akai apc60 ableton live Atd.