Pomoc do zacatku
Pomoc do zacatku
Ahoj lidi jsem úplný nováček v djingu. A potřeboval bych jestli by byl někdo ochotný mi pomoci se začátkem vysvětlit funkce kontroleru a podobně. Jsem z Prahy mám traktor kontrol S2 a chuť se učit. Jsem ochotný klidně i zaplatit. Dík moc
Re: Pomoc do zacatku
Zkus experimentovat zkoušej a uč se to tě nikdo nenaučí . Experimentuji i já a taky jsem začátečník nikoho jsem k tomu nepotřeboval prvně jsem si vyzkošel soft a to jsem ani neměl konzoli a můžu říct že mi to docela šlo proto jsem si jí koupil musíš získat zkušenosti a ty ti nikdo nepředá. Jako myslet si koupím si mixák a budu mačkat všechno co to dá to nejde. Je třeba získat zkušenosti nikdo ti nebude popisovat příklad: funkce effektů to prostě musíš vyzkoušet smyčky scratch a podobně je spousty různých kombinácí jak to dělat . Ze své vlastní zkušenosti vím že pokud tě to bude někdo učit nic z toho nepochytíš tak jako vyučený zedník není lepší zedník než ten co není vyučen a umí to líp .
Numark Mixtrack Quad Sw Traktor Scratch Pro 2 a VirtualDj Le.
Denon DJ MC7000 Sw Serato Dj .
Denon DJ MC7000 Sw Serato Dj .
ahoj docela hodně věcí pochitíš když jukneš na videu na netu. Traktor kanál at už fb či youtube.či MC champions..atd je toho hromada...
Pak se stačí podívat na pár videí od tvé konzole kde jsou videa sestříhána tak abys věděl jak co mačkat ve správném a přesném časovém rozhraní.(myslím že s2 videí je dost) z rad toho dnes moc nevyčteš .Spíš bych se zaměřil i na akce kde hraji live a záznamy dělá kamera.at vydíš co jim dělají ruce.... ale však hlavní věc je ta , ato hudba v hlavě a kombinaca tracků/samplů...apod.
Je to hodně o trénování a o nápaditosti a kreaci.
Základ je plně rozumět konzoly a softu .POkud bys jel někdy do Hradce králové zastav se pomohu ti a něco ukážu.
Nic od tebe nebudu chtít.Použiváš určo traktro stejně jako já. a S2 jsem si chtěl koupit také ,ale nakonec mám pulsar....
Pak se stačí podívat na pár videí od tvé konzole kde jsou videa sestříhána tak abys věděl jak co mačkat ve správném a přesném časovém rozhraní.(myslím že s2 videí je dost) z rad toho dnes moc nevyčteš .Spíš bych se zaměřil i na akce kde hraji live a záznamy dělá kamera.at vydíš co jim dělají ruce.... ale však hlavní věc je ta , ato hudba v hlavě a kombinaca tracků/samplů...apod.
Je to hodně o trénování a o nápaditosti a kreaci.
Základ je plně rozumět konzoly a softu .POkud bys jel někdy do Hradce králové zastav se pomohu ti a něco ukážu.
Nic od tebe nebudu chtít.Použiváš určo traktro stejně jako já. a S2 jsem si chtěl koupit také ,ale nakonec mám pulsar....
-
Zdravim.skladam pisnicky v fl studio...a uvazuji o koupi traktor s8.zajimalo by me jestli se to da propojit a ovladat cely fl studio...nebi jestli budu muset jeste neco koupit tak nevadi.... Diky jess...
Pokud to chceš čistě na live přez FL, tak bych šel do něčeho jako Novation Launchpad, klidně i dva a k tomu třeba něco jako Novation Launch Control, nebo pokud bys chtěl jen jeden kus HW, tak třeba Akai APC40, a kvalitní zvukovku, ta S8 má velký potenciál spíš k tomu Traktoru, plus třeba gramce, ale na Fruity by ji bylo myslím škoda, za cenu S8 budeš mít solidní gear, určený přímo na livesety, který ti bude do začátku uplně stačit.
-
A kdybych si vytvoril smycky v fl studiu a pak bych to pretahnul do traktor sw a vse bych hral z traktoru s8...slo by to?
Jo šlo by to, ale proč to dělat, remix decky na traktoru jsou spíš dělané na takové live vsuvky do klasických mixu, Fl je víc určené na live produkci. Ale zbytečně si přidělávat práce.