Pomalý začátek

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
madmaker

Pomalý začátek

Příspěvek od madmaker »

Zdravím, předem bych chtěl říct že jsem už hledal a pročítal forum, ale i tak mám pár dotazů... Takže jestli by se tu našel někdo ochotný a poradil mi trošku... Chtěl bych začít s takovým domácím DJováním, a kdyžtak dál se posunout později... Spíš mě láká začátek jako DJ producent, prostě si vymyslet něco svého. Asi zde první otázka, co by jste mi doporučili za software? budu chtít i mixovat a míchat už hotový věci, takže nějaký softwary k tomudle ... k tomu domácímu DJování, bych si chtěl koupit nějaky kontrolér, propojit ho s PC tak bych chtěl znát váš dobrej názor na toto http://www.dj-obchod.eu/digital-dj-kont ... ro-ii.html nebo toto http://www.dj-obchod.eu/digital-dj-kont ... -quad.html . Co je z toho výhodnější? chtěl bych se tím zabývat i dýl, tak kdybych se posunul i trošku dál bude mi to stačit?.. a nepotřebuji DJ přehrávač zatím ne? když pojedu přes PC? později bych to přikupoval, jak říkám chci začít pomalu, a ozkoušet si všechno a tak, prostě se rozjet pomalinku, nemám tolik financí zatím, takže to chci kupovat postupně, až se s každou věcičkou naučím... byl by teda někdo tak hodnej zde a poradil mi s těmito třemi věci? děkuji každýmu kdo pomůže...

Manhaus

Re: Pomalý začátek

Příspěvek od Manhaus »

Co se týče výběru zařízení tak na začátky je to opravdu dostačující. Dle mého by ti stačil i mixtrack pro II . quad za předpokladu že budeš chtít míchat 2 a více skladeb zaráz (což v začátcích asi nee) Dají se s tím dělat fajnové věci. Já ho používal s Virtual DJ, ale dá se i se seratem. volba je na tobě. Já bych šel do té levnější verze. Stejně až si to zažiješ tak půjdeš pak do Pioneeru ( jako já :D DDJ-SX ) :D

Paťa

Příspěvek od Paťa »

Jak pise manhaus. Mixtrack pro II je dostacujici na zacatek. Pak ti staci jen ntb a hrat. Ma to i vlastni zvukovku, coz je plus. Software na mixovani ti musi vyhovovat. Virtual DJ, Serato nebo traktor. Me osobne nejvic sedi traktor. Ale kazdemu sedi neco jineho, tak si zkus vsechny a pak se rozhodni. K produkci se taky budes muset naucit s programem ktery ti sedne. Albeton, Fl studio na win, nebo logic pro na mac. Takze zkousej a trenuj. Preji hodne zdaru ;)

madmaker

Příspěvek od madmaker »

tak díky, a hele myslíte že k tomu stačí normální repráky k PC? nebo si k tomu koupit nějaky ty lepší?

atlon

Příspěvek od atlon »

na začiatok ti stačia pc repráky , niečo od Logitechu alebo Creative, ale časom určite odporúčam nejaké aktívne monitory, najlepšie KRK :wink:

madmaker

Příspěvek od madmaker »

jako tak jestli bys doporučil nějaky lepší za dobrou cenu? chtěl bych něco lepšího na poslech hudby, tak bych to měl rovnou z krku...

atlon

Příspěvek od atlon »

hoci ktoré z tejto ponuky, ani jedny neoľutuješ :palec+:
http://www.techhouse.sk/vyhladavanie/krk
len pozor, cena je za KS :wink:

Odpovědět