pauzy v pisnickach
pauzy v pisnickach
Tak nejak bojuju s touhle otazkou.. Jak moc a jak dlouhe pauzy sou pripustitelne. Nejak se snazim je vubec nehrat... pripadne ze je pauza delsi nez 8beatu, poustim beat z nachystane 3ti plotny. Jakej je vas nazor?
Re: pauzy v pisnickach
Čo myslíš pauzami?
tu cast songu, kde neni beat.. takovy ty vocal a piano "sola"
nechavam bez zmen vetsinou ale kdyz stridam rychlo tracky tam to tam pustim, jinak ne
Aha, tak ja mám tieto pasáže rád. Niekedy aj čím dlhšie, tým lepšie. Ale celkovo v sete by mala byť rovnváha, aj "zapařit", aj vydýchnuť. Záleží aj od hudby, napr. v Stimmingovom Change by som určite nechal celú pasáž bez beatu.
tak u stimminga by som to nechával asi v každej pesničkeDJ Patrix píše:Aha, tak ja mám tieto pasáže rád. Niekedy aj čím dlhšie, tým lepšie. Ale celkovo v sete by mala byť rovnváha, aj "zapařit", aj vydýchnuť. Záleží aj od hudby, napr. v Stimmingovom Change by som určite nechal celú pasáž bez beatu.
Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad
Blbá otázka, co je to stimingo?
Nie stimingo, ale Stimming, vlastným menom Martin Stimming, nemecký DJ a producent. http://www.stimming.org/
Jo takhle,... hele je tu nekde na webu seznam pouzivanych zkratek ? To bych si rad precet urcite bych se necemu priucil