Output v Traktore (začiatočník)

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
FreeMind

Output v Traktore (začiatočník)

Příspěvek od FreeMind »

Ahoj

Na začiatok by som chcel povedať že som začiatočník takže sa ospravedlnujem za moju nevzdelanosť.

Mám taký problém > Mám zvukovú kartu Realtek ALC850 @ intel 82801FB ICH6 AC´97 Audio Controller [B-2] .... kde mám zo zadu 6 jackov. Chcem si jednoducho nastaviť v Traktore odposluch na sluchátka. Pokiaľ viem malo by to byť v nastaveniach outbut, kde by som si mal nastaviť Output Master, a Output Monitor. Lenže ked si chcem dať výber tak mám v traktore na výber iba Speakers 0 a Spekaers 1 ... čo znamená že môžem mať buť monitor alebo master.

Neviete mi poradiť prečo sa mi zobrazuje iba tá možnosť Speakers 0 a 1 ?
A kde by som mal zapojiť sluchátka do akého jacku

Ďakujem za rady :)

stereoman

Re: Output v Traktore (začiatočník)

Příspěvek od stereoman »

Nebudu patrat po tve zvukovce(nemam na to cas), ale tech 6 jacku nemusi byt vsechno vystupy. 4 kanaly tam, ale urcite budou. Otazkou je, zda budou pristupny i pro jine aplikace.

1.)Pohrabej se v ovladacich a softu od realteku (u nekterych "jacku" slo na nekterych MB prepinat zda se jedna o vstup/vystup). Ja u sebe na notasu mam v Traktoru u Realteku krome Speakeru L a R jeste digitalni vystupy, takze u stolniho PC to treba pomuze a prida vystpupy 2 a 3.

2.)Dalsi reseni je ASIO = Potrebujes ASIO ovladace pro danou zvukovku. Nejsem si jist, zda pro tvou zvuknu budou vubec existovat. Takze jako reseni bych zkusil jeste Asio4All. Na podrobnosti A4A se zeptej googla...

3.) Kup si poradnou zvukovku

FreeMind

Re: Output v Traktore (začiatočník)

Příspěvek od FreeMind »

Díki za radu

ASIO4ALL mám .. teraz som tu s tým maturoval a rozbehol som to :D .. po včerajších 6 hodinách paprania sa s tým, chyba bola že som mal nejaký divný ovládač :)

Odpovědět