otázka

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
kjubone
Příspěvky: 20
Registrován: 16 led 2012 19:14

otázka

Příspěvek od kjubone » 16 led 2012 19:33

zdravím koupil jsem reloop jockey 3 a vůbec nevím jak to rozjet na virtual dj? poradíte? mám virtual 6 a 7 home. díky. :wink:

JkOi
Příspěvky: 10
Registrován: 15 led 2012 18:27

Re: otázka

Příspěvek od JkOi » 16 led 2012 21:02

kjubone píše:zdravím koupil jsem reloop jockey 3 a vůbec nevím jak to rozjet na virtual dj? poradíte? mám virtual 6 a 7 home. díky. :wink:
a ty jsi dostal k tomu software virtual?

kjubone
Příspěvky: 20
Registrován: 16 led 2012 19:14

Re: otázka

Příspěvek od kjubone » 17 led 2012 08:18

JkOi píše:
kjubone píše:zdravím koupil jsem reloop jockey 3 a vůbec nevím jak to rozjet na virtual dj? poradíte? mám virtual 6 a 7 home. díky. :wink:
a ty jsi dostal k tomu software virtual?
ne ne dostal jsem troktor LE a je totálně na píču nefunguje mi kompletně. virtual mám přes crack. kámoš má jockeye 2 a v pohodě mu to funguje akorát nevím jestli má plnou verzi nebo taky crack.

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: otázka

Příspěvek od konszpic » 17 led 2012 08:30

Hrubě nooo - totálně napíšu je LE protože nefunguje všechno - proč asi dávají LE nevíš?? :lol: ¨
Hlavně nezapomenout správně cracknout a nadávat na to co je "napiču" 8) Ach...

kjubone
Příspěvky: 20
Registrován: 16 led 2012 19:14

Re: otázka

Příspěvek od kjubone » 17 led 2012 09:13

konszpic píše:Hrubě nooo - totálně napíšu je LE protože nefunguje všechno - proč asi dávají LE nevíš?? :lol: ¨
Hlavně nezapomenout správně cracknout a nadávat na to co je "napiču" 8) Ach...
no protože je osekanej jak upa nejvíc tak asi abych si koupil plnou? ale radši bych virtual. mě by spíš zajímalo jestllia na jockeye 3 musím mít jen origoš sowtvare?

Uživatelský avatar
matuli
Příspěvky: 305
Registrován: 05 srp 2008 09:02

Re: otázka

Příspěvek od matuli » 17 led 2012 10:18

Necakaj, ze ti tu niekto poradi s cracknutim softom.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

kjubone
Příspěvky: 20
Registrován: 16 led 2012 19:14

Re: otázka

Příspěvek od kjubone » 17 led 2012 11:29

matuli píše:Necakaj, ze ti tu niekto poradi s cracknutim softom.
už sem to vyřešil :D :wink2:

Odpovědět