oldies
Re: oldies
to sa nenaucis....to musi citit
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
presne tak, oldies je o tom aby si vedel co mas pustit za sebou aby si ludi vedel bavit celu noc, ako ich udrzat aby sa bavili a podobne.
to sa jednoducho nenaucis, to musis mat dlhorocne skusenosti
to sa jednoducho nenaucis, to musis mat dlhorocne skusenosti

po 10-tich rokoch sa to naucis 

vsetko sa da naucit, no tazko sa hraju veci, ktore ti nic nehovoria, ich sound ti neznamy a ked to pocujes, tak ti kutiky taha od uch k uchu (mam 15 rocnu dceru, tak viem o com hovorim
)

jozko, jedine co ti ostave je stiahnut "tonu" oldies a pocuvat a pocuvat a pocuvat
pokial ta ta hudba bude bavit, tak sa to podla mna da naucit hrat (zoradit si co sa k comu hodi, co sa ti paci viac co menej...)
Horsie ked to chces hrat len preto, ze to od teba chcu...

Horsie ked to chces hrat len preto, ze to od teba chcu...
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
matuli, dobre vravíš ...no problém pri hraní oldies nie je v umení mixovania ale vo vytvorení gradácie a hlavne moderovaní...ja sám pri takýchto akciách čerpám z mladosti ....viem čo išlo v Ein Kessel Buntes, čo sa hralo v Ronny´s Pop Show, aké boli k tomu vystúpenia live (napr.: Sun Of Jamaica a k tomu podliezajúci černoši pod horiacou tyčou) a plno iných vecí a vtipov alebo hocijakých grcov, na ktoré ľudia reagovali s úsmevom (Afric Simone - Hafanana ... najoblubenejsia skladba mojej 3 rocnej dcery, lebo tam nie ani jedno "r") ...a to sa neda naučiť
aha u nas je taka scena a vyzaduju odo mna ze mam pustit napr ludovky alebo neake starsie oldies ked hram neaké moderné samozrejme tie hity ktore na diskoteke stale vyzaduju dara rolins - co o mne vies, elan kocka, dlouha noc
ze stale chodia za mnou a chcu to a to a uz som ako jukebox :/ a potom ma to aj stve ...mna najradcej bavi hrat modrne ako to mam riešiť ? prijal by som aj neaku vyuku len som zo slovenska zapadne slovensko...

UDělej si ceduli " DJ NENÍ JUKE BOX!"
nema, jasne tie roky ked si zazil terajsie oldies ako nove hity uz nijako nedobehne, ale podla mna sa to do istej miery da ... vsak je tu doba internetu 

DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
nevravim, ze sa to uplne neda ... len sa viacej namaka, kym to vsetko popocuva a vyselektuje
Musíš si představit jako by jsi to hrál pro svoje rodiče v super retro hadrech 

-
Zdravím robím jeden "menší" track list Dance/trance/house/hardcore oldies songov
A teraz neviem kde mám niektoré umiestniť
Napríklad som si vtvoril dvá tetové subory jeden som nazval Eurodance/house/hardocre houe
Druhý Trance/Hardtrance/Progresive trance
A niekedy neviem kde mám určitu pesničku umiestniť
Poprípade Hodilo by sa dávať k Trance pesičkám House (teda že by som ten texták premenoval na Trance/house/progressive trance)
Napríklad pesnička General Base – On & On na Discogu píše že to je žáner House/Trance
Lenže ja mám house textový subor pri eurodance, hardcore house, atď
Tak mal by som teda house názov dať k trancu?
A teraz neviem kde mám niektoré umiestniť
Napríklad som si vtvoril dvá tetové subory jeden som nazval Eurodance/house/hardocre houe
Druhý Trance/Hardtrance/Progresive trance
A niekedy neviem kde mám určitu pesničku umiestniť
Poprípade Hodilo by sa dávať k Trance pesičkám House (teda že by som ten texták premenoval na Trance/house/progressive trance)
Napríklad pesnička General Base – On & On na Discogu píše že to je žáner House/Trance
Lenže ja mám house textový subor pri eurodance, hardcore house, atď
Tak mal by som teda house názov dať k trancu?