Zdravím pánové Dj's, potřeboval bych poradit, teda jestli už se s tím někdo setkal.
Nedávno jsem si pořídil midi Numark Mixtrack pro 3,při instalaci mě to odkázalo na software Serato Lite, bohužel přiložená verze v balení má být Serato Intro, ale to se dá stáhnout jako tutorial verze pouze.
Po úspěšné instalaci se těším na první spuštění, jenže při hraní se to najednou začne sekat, někdy na chvíli, někdy tak, že už se to ani nerozjede.
Tak jsem si zkusil ještě koupit software serato dj pro, a dělá mi to úplně stejně.
Vždycky se rozbliká vpravo nahoře kontrolka do červena a sekne jak midi, tak i program v ntb.
Když jsem si ale stahnul Serato intro tutorial verzi, tak vše šlape jak hodinky, jen nefungují všechny funkce midi.
Poradíte mi někdo prosím, co s tím?
Parametry NTB bych měl splňovat.
Díky
Numark MixTrack 3 a Serato Dj Pro
Re: Numark MixTrack 3 a Serato Dj Pro
Ahoj sice jsem neměl numark ale pioneer a sekalo se mito taky bylo to notebookem vyčistil jsem ho vypnul programy co nepoužívám
atd... udělal test ted jsi nevzpomenu co jeto ale tady jsem to taky ve foru našel jestě bych skusil latenci zvýžit třeba na 1024 nebo 512 kabel máš urcitě kvalitní já tedy jo
atd... udělal test ted jsi nevzpomenu co jeto ale tady jsem to taky ve foru našel jestě bych skusil latenci zvýžit třeba na 1024 nebo 512 kabel máš urcitě kvalitní já tedy jo
Ahoj, díky za rady, vyzkouším. V ntb v podstatě kromě serata, internetu, antiviru a officů nic nemám.
Kabel originál dodávaný s midi.
A náhodu nevíš co ta blikající tečka vpravo nahoře znamená? Buď tam není, nebo svítí oranžově a když zčervená, tak se sekne.
Kabel originál dodávaný s midi.
A náhodu nevíš co ta blikající tečka vpravo nahoře znamená? Buď tam není, nebo svítí oranžově a když zčervená, tak se sekne.
skuz stahnout toto a otestuj to
https://www.resplendence.com/latencymon
https://www.resplendence.com/latencymon
v pátek se mi asi podařilo poladit latency a 2 hodky hrál bez problému,až ke konci se trochu seknul, ale zkusím ještě tvůj odkaz.
díky
díky