Takže na začiatok hrám zatiaľ len na traktore aj to iba myšou na techniku zatiaľ nemám peniaze ale chcel by som si kúpiť http://dj-midi-kontrolery.heureka.sk/nu ... 3wodghjoYw aj to je asi dosť drahé na mňa najradšej dačo do 120€ ale to je ešte daleko aby som si dačo také kúpil. Hrám prevažne DnB♥ ale ako som počul tak je to jeden z najťachžších štýlov na mixovanie. Ale ked ostatné štýly sa mi moc nepáčia tak by asi ani nemalo význam to mixovať a znelo by to hrozne. a že vraj v DNB je veľa zlomených beatov a neviem presne čo tento pojem znamená pretože pri každom štýle sú len rovné beaty.A ešte k tomu BPM v traktore mám traktor scratch pro a tam pod trackom mám Grid a tam nastavím rovnaké BPM na obidva tracky ale nemyslím že mi to v niečom pomôže alebo neviem ako to správne použiť lebo ked aj pustím 2 tracky naraz tak tie beaty sa tam v kuse bijú a znie to hrozne ze to musím po minute vypnúť. Tak to je asi tak všetko na začiatok bol by som rád ak by ste mi odpovedali alebo hodil nejaké linky čo sa týkajú špeciálne dnb a neskôr hodím nejak mix 2 songov aby ste počuli či aspoň dačo dokážem