Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Etienne
Příspěvky: 21
Registrován: 10 lis 2010 22:10

Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od Etienne » 10 lis 2010 22:17

Zdravim, potreboval bych poradit se zapojenim sluchatek u Traktoru Pro. Pokud dobre chapu muzu si do sluchatek hodit hrat jeden deck a poresit si pozici a beat match a pak jej savli hodit do mixu jak budu chtit (pokud to tak neni opravte me). Problem je ze mi ve sluchadlach hraje bud to same co v repru nebo vubec nic....mam tuhle desku se zvukovkou ( http://www.msi.com/index.php?func=prodm ... od_no=1479 ) ale nedokazu spravne nastavit traktor nebo ja nevim :) zkousel jsem si pohrat s audio nastavenim ale porad nic, kdyztak nahazu screeny s nastavenim....budu moc vdecny za pomoc...diky

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od CrissC » 11 lis 2010 11:39

Naistalovat ASIO ovladače u výstupu ze zvukovky nastavit minimálě využití 4 repráků a vypnout jakej kolikv Virtual Speaker system. V Traktoru jako zvukovku vybrat ASIO 4All. Nastavit Internal mixing mode, a pak zjistit na jakym Chanellu to máš zapojený....

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od crewy » 11 lis 2010 11:56

a mačkáš tlačitko Cue pro odposlech? (tlacitko se sluchatky) jinak fakt nic neuslysis :)

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od CrissC » 11 lis 2010 12:35

to sem zapomněl zmínit :D bral sem to jako samozřejmost :D a ještě abys neměl přetočenej poťák s mixem u sluchátek, jinak ti tam bude hrát tak jak v reprácích

Etienne
Příspěvky: 21
Registrován: 10 lis 2010 22:10

Re: Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od Etienne » 11 lis 2010 21:13

dik zy rady...udelal jsem jak psal CrissC...ale porad mam problem hraje mi to same jak v repru tak ve sluchadlach...pohral jsem si nahore s hlasitosti a ted kdyz mam savli na levem decku a a hodim Cue na pravy tak misto aby mi lezl jenom do sluchatek tak leze rovnou do celeho mixu i do repra

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od CrissC » 12 lis 2010 00:07

Máš přehozené Channely

Etienne
Příspěvky: 21
Registrován: 10 lis 2010 22:10

Re: Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od Etienne » 12 lis 2010 10:48

myslis jak je output routing? tam se mi vzdycky objevi HD audio output 1-8 a nejak nevim jak to spravne nakombinovat :) nejaky jednoduchy navod pro trubku jako jsem ja :D jo a mam zaskrtavat to mono?....dekuji...mate u me virtualni pivo panove :D

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od crewy » 12 lis 2010 12:54

jo jak je output. nejlepsi bude kdyz vlezes do pc a jen prehodis sluchatka za bedny a naopak. jinak jestli to chces softwarove tak pokud mas u masteru 1 a 2 output a na sluchatkach 3 a 4 tak prohodis cisla(sluchatka budou 1 a 2 atd..), jinak pokud chces hrat mono tak to zaškrkni, ale tracky jsou dělane do sterea tak to asi postrada smysl.

Etienne
Příspěvky: 21
Registrován: 10 lis 2010 22:10

Re: Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od Etienne » 14 lis 2010 18:33

porad stejna situace...prehozeni kabelu nepomohlo....nemam jeste neco postelovat v tom asio4all? mam tam realtek high definition audio a ATI high definition audio device...kanalu v traktoru se mi ukazuje osm...diky

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od crewy » 14 lis 2010 19:29

takže jednoduche Setting->Output Routing-> Mixing mode na Internal a v Ouput Monitor nastav kanaly O a 1 a v Output Master dej zas 2 a 3 kanaly(ted se divej na zadni cisla ne na ty prvni,cisla seznamu). Na vystup pro predni bedny dej klasika bedny a na vystup pro zadni repra dej sluchatka. jestli to nepojede tak uz je chyba jinde :-D

Etienne
Příspěvky: 21
Registrován: 10 lis 2010 22:10

Re: Noob - zapojeni sluchatek Traktor

Příspěvek od Etienne » 16 lis 2010 19:58

super tak uz vsechno funguje chtelo to zapojit do tech zadnich repraku v asi4all povolit jenom jedno zarizeni a vypnout cokoliv vyuzivalo zvuk pac pak to blblo...pak uz jsem jenom pohledal spravne kanaly a bylo to doma :) diky moc za pomoc a cenne rady ted uz se s tim jenom naucit neco delat :D

Odpovědět