Nekvalitni zvuk...

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od Bobo69 » 25 zář 2011 19:03

Mám problem a chci se zeptat jestli je to normalni.... Mam mix Denon X600.. a dnes jsem si nasel den kdy jsem se chtel venovat sve vyuce..Proto jsem zapojil mix do zesaku Sony,Reprobedny sloupy zn Tannoy Mercury MX4.Kdyz doma posloucham hudbu pres super audio tak super...pri pouziti referencniho modelu CD playeru Denon zvuk take OK ale....pri zapojeni MP3 z notebooku do mixu a pak do zesaku je zvuk katastrofa...silene nevyraznej zvuk..zadne grady,priserne stredy ,vejsky hodne mizerne.....je to tim notebookem?? zeby neco blbe na mixu?? korekce jsem skousel a je to jeste horsi....

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od CrissC » 25 zář 2011 19:53

Záleží, spíš na zvukovce v notebooku a kvalitě přehrávané MP3.

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od Bobo69 » 25 zář 2011 20:22

tak ty mp3 mam vsechny v 320 bitrate a sou kvalitni..normal na vezi v pokoji hrajou nadherne..jen z notebooku to hraje priserne..i kdyz to ale pustim primo v nem tak az tak zle to neni..horsi je to pak pres mix..to je grc.. :roll:

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od CrissC » 25 zář 2011 20:45

A pouštíš to přes integrovanou zvukovku v NTB? to by mohlo být ono

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od Bobo69 » 25 zář 2011 20:54

Tak z notebooku to jde primo do mixu kterej ma svoji zvukovku.

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od CrissC » 26 zář 2011 02:31

To je pak divný... Přes co to hraje v notebooku (winamp atp., Traktor atp.)? Je v nastavení nastaveno 24bit/96Khz? (Nejsem zas takovej rozumbrada, takže ani jedno z toho nemusí mít vliv, ale za zkoušku nic nedáte ;-))

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od Bobo69 » 26 zář 2011 19:27

Pres Traktora

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 862
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od atlon » 26 zář 2011 20:42

a ako ti to ide do mixu? cez sluchatkovy vystup?

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od Bobo69 » 26 zář 2011 21:54

nene,primo z notebooku pres usb kabel do mixu..kabel byl dodan primo s mixakem

R.E.S.P.E.K.T
Příspěvky: 18
Registrován: 14 srp 2011 10:50

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od R.E.S.P.E.K.T » 27 zář 2011 11:22

pri vstupe do mixu musis mat zapnute line:)

Woody
Příspěvky: 100
Registrován: 04 úno 2010 21:35

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od Woody » 27 zář 2011 12:28

To si nemyslím že to bude linem, když říká že ten mix používá jako zvukovou kartu.Ale co jsem koukal je tam přímo nastavení na usb ale to určitě nastavené má jinak by to nehrálo vůbec.Takže nejspíš nějaké nastavení té zvukové karty.

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od CrissC » 27 zář 2011 13:06

v audio set-up (hned první karta v nastavení traktoru), se koukni jestli je nastaveno 96000 khz

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od Bobo69 » 27 zář 2011 19:06

CrissC píše:v audio set-up (hned první karta v nastavení traktoru), se koukni jestli je nastaveno 96000 khz
zatim nemam moznost vyskouset zvuk na mixu pri tomto nastaveni ale problem je ze ted mi hraje jen deck A..B nehraje

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Nekvalitni zvuk...

Příspěvek od CrissC » 29 zář 2011 01:25

..... špatně nastavený out-put routing? nebo místo external mixing nastaven internal? nevim jak to funguje u těhle mixů...

Odpovědět