Nekvalitni zvuk...
Nekvalitni zvuk...
Mám problem a chci se zeptat jestli je to normalni.... Mam mix Denon X600.. a dnes jsem si nasel den kdy jsem se chtel venovat sve vyuce..Proto jsem zapojil mix do zesaku Sony,Reprobedny sloupy zn Tannoy Mercury MX4.Kdyz doma posloucham hudbu pres super audio tak super...pri pouziti referencniho modelu CD playeru Denon zvuk take OK ale....pri zapojeni MP3 z notebooku do mixu a pak do zesaku je zvuk katastrofa...silene nevyraznej zvuk..zadne grady,priserne stredy ,vejsky hodne mizerne.....je to tim notebookem?? zeby neco blbe na mixu?? korekce jsem skousel a je to jeste horsi....
Re: Nekvalitni zvuk...
Záleží, spíš na zvukovce v notebooku a kvalitě přehrávané MP3.
tak ty mp3 mam vsechny v 320 bitrate a sou kvalitni..normal na vezi v pokoji hrajou nadherne..jen z notebooku to hraje priserne..i kdyz to ale pustim primo v nem tak az tak zle to neni..horsi je to pak pres mix..to je grc..
A pouštíš to přes integrovanou zvukovku v NTB? to by mohlo být ono
Tak z notebooku to jde primo do mixu kterej ma svoji zvukovku.
To je pak divný... Přes co to hraje v notebooku (winamp atp., Traktor atp.)? Je v nastavení nastaveno 24bit/96Khz? (Nejsem zas takovej rozumbrada, takže ani jedno z toho nemusí mít vliv, ale za zkoušku nic nedáte )
Pres Traktora
a ako ti to ide do mixu? cez sluchatkovy vystup?
nene,primo z notebooku pres usb kabel do mixu..kabel byl dodan primo s mixakem
-
pri vstupe do mixu musis mat zapnute line:)
To si nemyslím že to bude linem, když říká že ten mix používá jako zvukovou kartu.Ale co jsem koukal je tam přímo nastavení na usb ale to určitě nastavené má jinak by to nehrálo vůbec.Takže nejspíš nějaké nastavení té zvukové karty.
v audio set-up (hned první karta v nastavení traktoru), se koukni jestli je nastaveno 96000 khz
zatim nemam moznost vyskouset zvuk na mixu pri tomto nastaveni ale problem je ze ted mi hraje jen deck A..B nehrajeCrissC píše:v audio set-up (hned první karta v nastavení traktoru), se koukni jestli je nastaveno 96000 khz
..... špatně nastavený out-put routing? nebo místo external mixing nastaven internal? nevim jak to funguje u těhle mixů...