Nekdo v Brne kdo by zapujcil na akci UV zarice ?
Nekdo v Brne kdo by zapujcil na akci UV zarice ?
Borec co me pucuje svetla najednou vybalil ze nema ani jednu blbou uv zarivku... toz se ptam vsech a vsude.,dikec
Re: Nekdo v Brne kdo by zapujcil na akci UV zarice ?
tak si to kup, v brnenskym prodancu uv trubici mit budou (stoji do 300) + teleso, to stoji taky kolem 300
Tak nakonec sem to spachal bez UV.. Ale tedka nejaky trubice nakoupim.. rozlisuje se to aj treba nejaky kvalitne ? Nebo zarivka za 350 sviti stejne jak zarivka za 250 ?.. a jaky to ma pole pokryti ? Tady ta sokolovna kde to poradam je tak 6x12m.. Stacili by treba 4 trubice ? dikec
Já jsem kupoval tady http://www.svetlazvuk.cz/detailPage.asp?DPG=61401 ještě když stály 120,- před 3ma rokama a od té doby umřela jedna a ostatní svítí. Když je vedle philipska za 450,- tak je to znát, že svítí více, ale nevim zda to má nějaký kladný dopad na zvětšení UV efektu, protože třeba 400W výbojka, deklarovaná že vydá za 10 UV trubic, vydá tak za dvě, ale za zbylých 8 nadělá modré světlo...
Tělesa jsenm koupil normální dvoj, co vyhazovali ze školy (150,- ks), hodil na černo a nikdo by něřekl, že to je to co to je... Výhoda je, že k tomu máš super kryt na přepravu, takže se trubice nemůže nikdy rozbít, což se nedá říct o tělesech od eurolight, kde není trubice ničím krytá a zákonitě se rozbije...
4 trubice stačí, ale čim více tím lepší. Optimální by bylo tak 8ks....
Tělesa jsenm koupil normální dvoj, co vyhazovali ze školy (150,- ks), hodil na černo a nikdo by něřekl, že to je to co to je... Výhoda je, že k tomu máš super kryt na přepravu, takže se trubice nemůže nikdy rozbít, což se nedá říct o tělesech od eurolight, kde není trubice ničím krytá a zákonitě se rozbije...
4 trubice stačí, ale čim více tím lepší. Optimální by bylo tak 8ks....
UH je trochu mimo, ale cena supr. Jinak ten PRODANCE asi neni jedinej obchod v brne kde se daj sehnat ty UV ne? 230kc za 120cm/36W je v poho, ale tak kdyby se dalo sehnat levnejs.. nevedel by nekdo o necem ?
Jak mimo, dyť to je vedle.. Mimo je Plzeň
z brna je to cca hodina autobusem a svetla a zvuk jsou cca 5 minut od autobusaku a zasilaji i postou..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Od doby co me poslali 20 trubic a nedošla v pořádku ani jedna 2x za sebou a nechtěli mě pak vrátit penize, tak tam maji to psaní že poštou trubice posilaji jen velmi zřidka
Si mysleli, že mě ojebou... Tak jsem vzal auto, dojel tam a museli me zaplatit ještě nevíc cestu, a že to od nás je kurevsky daleko
Si mysleli, že mě ojebou... Tak jsem vzal auto, dojel tam a museli me zaplatit ještě nevíc cestu, a že to od nás je kurevsky daleko