Naše úsilí jde do světa aneb Nahráváme svůj set

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Vania

Re: Naše úsilí jde do světa aneb Nahráváme svůj set

Příspěvek od Vania »

marks píše:Záleží co máš za software. V Traktoru tahle možnost je. Stačí v Preferencích nastavit, z jakého vstupu se má nabírat signál pro "external recording". Postup je asi takovýto. Otevřeš Preference, zvolíš záložku Mix Recorder a nahoře zvolíš možnost "External" v rozbalovací nabídce vybereš potřebný input ze zvukovky a pak si nastavíš cíl pro ukládání (Directory) - ukládá se ve formátu wav, takže doporučuju si nastavit hodnotu "Split File at Size" na co nejvyšší - je to v podstatě hodnota, kdy se ti záznam rozdělí do více souborů, pokud velikost zapisovaného soboru dosáhne nastavené hranice. Děje se tak realtime...
Toto funguje v Traktor Pro 2. U jiných softů nevím...

Já osobně mám SONY VAIO (4GB RAM, 2,26GHz) a neměl jsem s tím ještě nikdy problém, že by se mi někdy počítač při nahrávání sekal. Používám gramofony s timecode a taky X1.
Děkuji za radu, funguje to.. :) jen se mi to nahrává celkem potichu. Což by mělo jít asi vylepšit možností gain, není tak?

marks

Re: Naše úsilí jde do světa aneb Nahráváme svůj set

Příspěvek od marks »

Přesně tak...na modulu pro recording je i možnost hlasitosti vstupního signálu, takže i tam je možno vyladit. Navíc současně běhá i pomyslná ledka síly signálu...
NI TRAKTOR SCRATCH PRO 2 / NI TRAKTOR KONTROL X1 / NI TRAKTOR PRO 2.6

Odpovědět