Namapování konzole HERCULES DJ

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Wojcexxx

Namapování konzole HERCULES DJ

Příspěvek od Wojcexxx »

Zdravím všechny přítomné pány DJ´s.

Chtěl bych se zeptat, jestli se dá namapovat u této konzole i otočná tlačítka bassů, středů a výšek na různé efekty s tím, že by se některé z jiných tlačítek nastavilo jako SHIFT, aby se dalo přepínat mezi např. BASSY, STŘEDY a VÝŠKAMI na např. Flanger a další efekty...Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Chci si pořídit TRAKTOR KONTROL X1, ale pokud by fungovalo to namapování, tak bych KONTROL X1 vůbec nepotřeboval a těch 5000,- za něj by se dalo investovat třebas do jiné hračky. Díky za každou radu :)

Wojcexxx

Re: Namapování konzole HERCULES DJ

Příspěvek od Wojcexxx »

Samozřejmě je k této konzoli soft Virtual DJ 7 PRO

Wojcexxx

Příspěvek od Wojcexxx »

Víceméně mě zajímá, jestli bude fungovat to tlačítko SHIFT jako přepínání...zbytek už bych si namapoval

cruz

Příspěvek od cruz »

S Herkulesem bude možná problém, nemám s tím ovšem zkušenosti, takže neporadím. Co se týká X1ky, do té byc šel, ta se nikdy neztratí ... ;-)

Wojcexxx

Příspěvek od Wojcexxx »

a s X1 nějaké zkušenosti máš? :) Efekty jsou tam už přednastavené nebo se tam mapují od základu ve Virtualu? Respektive, jestli X1 slouží spíš jako rozšíření konzole na efekty? :)

atlon

Příspěvek od atlon »

1. - v prvom rade skús kolónku "Hledej" , tak isto google a daj si trošku námahu spraviť pre to, aby si si niečo našiel aj sám, netreba sa vždy spoliehať na fórum. šikovným patrí svet a nič za to nedáš. fórum treba využiť AŽ keď nevieš kam z konopí :wink:

2. - trošku si prejdi význam jednotlivých smajlíkov niekde na nete , pretože takto to vyzerá že sa vysmievaš každému :wink:

máš dve možnosti:
prvá - keď máš originál Virtual DJ , stiahnuť si mapping priamo zo stránky Virtual DJ
druhá - namapovať si to sám, ale to musíš mať s tým skúsenosti, poprípade štýlom pokus/omyl

Wojcexxx

Příspěvek od Wojcexxx »

S těmi smajlíky máš pravdu. Jsem zvyklý, že dvojtečka/závorka je klasický smajlík a né vysmátý. Tak to rozhodně nebylo myšleno. Originální VD mám ale nějak jsem se mappingu ke stažení na oficiálních stránkách nedohledal. Každopádně díky za radu, hned se na to mrknu. Jen Ti vytknu ten googlu. Každý tu na něj vždy odkazuje. Proč teda tohle fórum existuje, když si skupina lidí, se stejným střetem zájmu nemůže ani poradit? Neber to nějak špatně, jen mi to od každého přijde tzv. namachrovanost a arogance vůči ostatním.

atlon

Příspěvek od atlon »

nie je to "namachrovanosť" ,to je fakt. každý z nás "starších" a "skúsenejších" si tým prešiel. ja som v tomto obore už pár rokov a stále je niečo , čo neviem a hľadám si to na nete cez google. až keď už fakt neviem ako ďalej, tak presne na to je tu toto fórum, spýtam sa. ale nejdem hneď sem a nepýtam sa na niečo , čo si viem vyhľadať za pár minút na nete .

tu je odkaz na ten mapping:
http://www.virtualdj.com/addons/11370/N ... apper.html

Wojcexxx

Příspěvek od Wojcexxx »

Jasně, rozumím Ti. Ale ty jsi trochu nepochopil můj požadavak. Nehledám mapping na X1, ale na konzoli HERCULES DJ MP3. A ani né tak kokrétně mapping, jako spíš radu, zda se dá namapovat nějaké tlačítko, aby fungovalo jako SHIFT na otočné tlačítka. Jestli to vůbec jde. Mapping zvládnu sám. Jen mi jde o to, jestli tu s tím má někdo nějaké zkušenosti a jestli to vůbec jde. Každopádně díky za info o tom mappingu na vd.com

Wojcexxx

Příspěvek od Wojcexxx »

A navíc, jak teď koukám, tak přímo na tu moji konzoli je na VD pouze jeden a to základní mapping, který by mi moc nepomohl...ale jak říkám o nějakou přednastavenou strukturu mi nejde.

DoMiN

Příspěvek od DoMiN »

ja ti vytknem tvoju odpoveď... keby si zadal do googlu hercules dj control mp3 virtual dj mapping tak hned ti vyhodí odpoveď tu prvú a je to mapping na tú konzolu.
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)

Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D

Odpovědět