Zdravím všechny. Tak konečně sem našetřil peníze na to abych si nakoupil nějakou tu techniku. Při dlouhém pročítání fora a zvažování sem usoudil že bych si koupil:
http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... k-pro.html
a nejspíš
http://www.club-music.cz/dj/sluchatka/r ... 0-ltd.html (u sluchátek ještě nevím, dyžtak uvítám nějaké rady a tipy)
Potřeboval bych co všechno si k tomu musím dokoupit abych to mohl použít pro domácí cvičení... Chtěl bych to připojit na klasické repráky s 3.5mm Jack. Kdyby bylo možno aby vše bylo z jedné stránky, nemusí to být zrovna tahle uvedená, ale aby vše bylo na jedný a nemusel tak platit stokrát poštovný. Mockrát děkuju za každou radu
Nákup techniky
Nákup techniky
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10
Re: Nákup techniky
Lidi prosím, já opravdu potřebuju poradit ještě sem nic nekupoval nikdy a nechtěl bych abych si to pak pořídil a stálo mi to doma v koutě jen kvůli tomu že sem něco nekoupil.... moc prosím o radu....
Co k tomu bude potřeba navíc?
Napadá mně snad jenom kabel, kterým propojíš výstup z konzole s reprem, tj. 2cinch samec na samici jacka. Tu pohledej spíš v nějakým elektru ve městě, není totiž tak běžná a na těch stránkách co jsi poslal tak nevím zda to mají ale spíš ne.
Kabeláž ti dojde komplet s konzolí, kterou zakoupíš.
Sluchátka můžu doporučit, sám je vlastním a spokojenost.
Napadá mně snad jenom kabel, kterým propojíš výstup z konzole s reprem, tj. 2cinch samec na samici jacka. Tu pohledej spíš v nějakým elektru ve městě, není totiž tak běžná a na těch stránkách co jsi poslal tak nevím zda to mají ale spíš ne.
Kabeláž ti dojde komplet s konzolí, kterou zakoupíš.
Sluchátka můžu doporučit, sám je vlastním a spokojenost.
díky moc za odpověď takže když si dojdu někam třeba do datartu tak by to tam mohli mít?
Jo tam snad jo, optej se tam někoho zda mají výše popsanou redukci a už ti nějak pomůžou.