Toto je ďalší z mojich nováčikovských topicov.
Zaujímalo by ma, na čo je DVSko ?
Lebo podla mňa ak niekto robí trance, house, dnb je jednoznačne lepší MIDI kontroler.
Jedinú výhodu DVS vidím, ak chce niekto scratchovať a nehce kupovať platne.
Môžte mi to objasniť ?
Načo DVS ?
Re: Načo DVS ?
trance a house se hraje uz dlouho hlavne z cd playeru, tam je to imho uplne jedno v ramci pocitu z hrani, jestli to ovladas s cd playeru/konzoly(nekdo kompetentnejsi to mozna vyvrati), dnb se hraje skoro jenom z desek, vic se hraje z gramcem, delaj se ruzny rewindy, obcas i scratch, hlavne publikum je celkem na to konzervativni, proste lidi chtej videt se tocit velky cerny placky a ne jak tam dj solicha midi kontroler, to samy u hiphopu, taky kdekoli jses pozvanej jako dnb dj, tak tam gramce jsou (teda jestli ses nedomluvil, ze je privezes ty)
No lebo plánujem robiť ten hip, s tým že občas zahrám trance alebo tak..
Tak neviem či sa mi oplatí tie gramce s DVSkom.
Tak neviem či sa mi oplatí tie gramce s DVSkom.
zalezi, jestli budes chodit hrat pozvanej na akce, to pak vetsinou zalezi na typu, na trancovejch akcich je standard cd player, na hopu gramec, ale s vetsinou DVS dostanes control desky i control cd, takze je mozny hrat z obou
Na akcie neplanujem chodit. Aspon prezatial.
A s mojim budgetom budem rad ak poriadim aspon 1 zostavicku, nie CDs, gramce, midi, mixpulty...
A s mojim budgetom budem rad ak poriadim aspon 1 zostavicku, nie CDs, gramce, midi, mixpulty...