Na co je tlačitko CUE

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
diplo

Na co je tlačitko CUE

Příspěvek od diplo »

Ahoj lidi je nejaky vetsi vyznam tlacitka cue? Jediny co jsem zaregistroval je, ze kdyz tlacitko drzim tak se mi zapne pisnicka do sluchatek a kdyz pustim tak vypne. k cemu to je dobry?

Ludek

Re: Na co je tlačitko CUE

Příspěvek od Ludek »

Opravdu tě nic nenapadá? :D A jak jinak by sis poslechl a připravil další písničku na druhém přehrávači, zatímco ti z beden hraje přes mixák ten první....

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

ooops .... to je prvý apríl?
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

Luďku, neviem či pochopil pojem mixák, keď je zatiaľ pri CUE .... :-D
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

diplo

Příspěvek od diplo »

Tak nevim co se mi tady smejete tento topic je v Zacatecnicky Diskuzi kde se ocekavaj hloupy otazky od zacatecniku :) jinak mam cue i na mixaku takze pouzivam jen ty. jen jsem hledal nejaky hlubsi vyznam tech tlacitek na prehravacich :)

djchemik
Vybavení

Příspěvek od djchemik »

je to jednoduché - na mixu toto tlačítko slouží k zapnutí příposlechu příslušného kanálu do sluchátek (posloucháš to, co jde z přehrávače do mixu, ale zvuk nejde "ven" - pokud máš tedy staženou šavli :-)). Tlačítko na přehrávači slouží k uložení místa, odkud má být skladba přehrávána (najedeš si ná místo, odkud chceš skladbu přehrávat a tímto tlačítkem si pozici uložíš. Pak pomocí Play/Pause zkusíš, jestli "je to ono", pak se opětovným stisknutím tlačítka CUE do této pozice vrátíš a máš skladbu připravenou ke vmíchání do předchozí. Pokud ne, postup opakuješ). zároveň podržením tlačítka CUE lze skladbu začít přehrávat od uloženého místa, uvolněním CUE se do něj skladba vrátí a zapauzuje (zkoušíš vmíchat skladbu "naslepo"). Nebo lze v tomto případě zároveň stiskout tlačítko Play/Pause a skladba se pak pak po uvolnění tlačítka CUE přehrává. Pozice CUE zůstavá uložena do najetí na jiný track, nebo uložení nové. Některé přehrávače mají možnost bodů uložit víc, ale s tímto zkušenosti nemám
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100

Odpovědět