Na co je tlačitko CUE
Na co je tlačitko CUE
Ahoj lidi je nejaky vetsi vyznam tlacitka cue? Jediny co jsem zaregistroval je, ze kdyz tlacitko drzim tak se mi zapne pisnicka do sluchatek a kdyz pustim tak vypne. k cemu to je dobry?
Re: Na co je tlačitko CUE
Opravdu tě nic nenapadá?
A jak jinak by sis poslechl a připravil další písničku na druhém přehrávači, zatímco ti z beden hraje přes mixák ten první....

ooops .... to je prvý apríl?
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Luďku, neviem či pochopil pojem mixák, keď je zatiaľ pri CUE .... 

Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Tak nevim co se mi tady smejete tento topic je v Zacatecnicky Diskuzi kde se ocekavaj hloupy otazky od zacatecniku
jinak mam cue i na mixaku takze pouzivam jen ty. jen jsem hledal nejaky hlubsi vyznam tech tlacitek na prehravacich 

je to jednoduché - na mixu toto tlačítko slouží k zapnutí příposlechu příslušného kanálu do sluchátek (posloucháš to, co jde z přehrávače do mixu, ale zvuk nejde "ven" - pokud máš tedy staženou šavli
). Tlačítko na přehrávači slouží k uložení místa, odkud má být skladba přehrávána (najedeš si ná místo, odkud chceš skladbu přehrávat a tímto tlačítkem si pozici uložíš. Pak pomocí Play/Pause zkusíš, jestli "je to ono", pak se opětovným stisknutím tlačítka CUE do této pozice vrátíš a máš skladbu připravenou ke vmíchání do předchozí. Pokud ne, postup opakuješ). zároveň podržením tlačítka CUE lze skladbu začít přehrávat od uloženého místa, uvolněním CUE se do něj skladba vrátí a zapauzuje (zkoušíš vmíchat skladbu "naslepo"). Nebo lze v tomto případě zároveň stiskout tlačítko Play/Pause a skladba se pak pak po uvolnění tlačítka CUE přehrává. Pozice CUE zůstavá uložena do najetí na jiný track, nebo uložení nové. Některé přehrávače mají možnost bodů uložit víc, ale s tímto zkušenosti nemám

2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100