Na čem hrát hip-hop? / DVS software
Re: Na čem hrát hip-hop? / DVS software
A ještě taková drobná otázka - kde nakupovat? Našel jsem tu třeba prodance.cz, ale jde mi o cenu...
http://www.club-music.cz
no ty gramce říká se rovné raminko na scratch ale technics mkII1210 a jeho další řady maj ohlé a hopeři na tom jedou v klidu pořád, záleží na přenosce a nastavení ramínka, takže asi jetej technics nebo nový(podle penez) mix to ti poradí jiný a se seratem ta trojka má prej lepší zvukovku a možeš připojit třetí gramec.
no ty gramce říká se rovné raminko na scratch ale technics mkII1210 a jeho další řady maj ohlé a hopeři na tom jedou v klidu pořád, záleží na přenosce a nastavení ramínka, takže asi jetej technics nebo nový(podle penez) mix to ti poradí jiný a se seratem ta trojka má prej lepší zvukovku a možeš připojit třetí gramec.
Technics už jsou takovej přežitek, existujou lepší gramce. Já bych ti doporučil Reloop 6000 nebo podle peněz Reloop 4000. Rovný ramínko je taky takovej mýtus, správným nastavením "S" ramínka dostaneš to stejný.
verze serata myslis asi SSL2 a SSL3. Je tam rozdíl ve zvukovkách. SSL3 je kvalitnější, ale pokud by nebyly peníze, nebál bych se hrát ani z SSL2.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Díky za odpovědi,
ten Reloop 6000 už je moc, asi půjdu do té čtyřtisícovky. Ještě kdyby mi tu někdo poradil s tím mixem, byl bych moc rád.
Děkuju je ještě jednou za odpovědi
ten Reloop 6000 už je moc, asi půjdu do té čtyřtisícovky. Ještě kdyby mi tu někdo poradil s tím mixem, byl bych moc rád.
-
skusim napisat v skratke:
1. bola tu spomenuta nejaka verzia serata, na upresnenie kompatibilny hardware je SL1, SL3, MP4, TTM 57SL, Sixty-Eight. Skratka SSL2 je skratka nazvu softwaru Serato Scratch Live 2.
2. ak chces hip hop len hrat v poriadku mozes, v pripade ze chces skrecovat kup si jednoznacne Technicsi, hovorim z vlastnej skusenosti
Pred Technicsami som mal American audio Htd 4.5 co je ekvivalent k Reloop RP-6000, nevyhovovala mi sila motora, navyse ak by si chcel trenovat Turntablism, nato potrebujes technicsi aby si dal rutinu na pripadnej sutazi na 100% + v kluboch najdes vsade technicsi. Ako vyhodu vidim v tom ze tieto gramofony ak kupis uz pouzivane tak ta "preziju".
1. bola tu spomenuta nejaka verzia serata, na upresnenie kompatibilny hardware je SL1, SL3, MP4, TTM 57SL, Sixty-Eight. Skratka SSL2 je skratka nazvu softwaru Serato Scratch Live 2.
2. ak chces hip hop len hrat v poriadku mozes, v pripade ze chces skrecovat kup si jednoznacne Technicsi, hovorim z vlastnej skusenosti
Pred Technicsami som mal American audio Htd 4.5 co je ekvivalent k Reloop RP-6000, nevyhovovala mi sila motora, navyse ak by si chcel trenovat Turntablism, nato potrebujes technicsi aby si dal rutinu na pripadnej sutazi na 100% + v kluboch najdes vsade technicsi. Ako vyhodu vidim v tom ze tieto gramofony ak kupis uz pouzivane tak ta "preziju".
2xTechnics SL-1210MK2 + Shure M44-7, Rane TTM 57SL, Technics RP-DJ1200
jako SSL2 a SSL3 se obecne oznacuji zvukovky dodavane v setu. Verzi softwaru netřeba řešit, protože je pro všechny zařízení stejný. A stahuje se zadara ze stránek výrobce.
-
Rane Hardware
Serato Scratch Live is exclusively licensed to Rane Corporation. You can use it with the following Rane DJ products:
Rane SL 3
Rane SL 1
Rane Sixty-Eight
Rane TTM 57SL
Rane MP 4
zdroj http://serato.com/scratchlive
Co mas s tou SSL2?
Serato Scratch Live is exclusively licensed to Rane Corporation. You can use it with the following Rane DJ products:
Rane SL 3
Rane SL 1
Rane Sixty-Eight
Rane TTM 57SL
Rane MP 4
zdroj http://serato.com/scratchlive
Co mas s tou SSL2?
-
Obecne pomenovat zvukovku k seratu ako SSL2 je kravina, pretoze taka neexistuje, vysvetlit sa to da jedine ako skratka nazvu softwaru.
tak mas pravdu.
souhlas + to ma pro zacinajiciho cloveka jeste jednu velkou vyhodu, kdyz se koupej z druhy ruky (novy se nevyplatej) tak v pripade, ze hrani prestane bavit, tak jdou prodat za zhruba stejny penizexxxRadoxxx píše: 2. ak chces hip hop len hrat v poriadku mozes, v pripade ze chces skrecovat kup si jednoznacne Technicsi, hovorim z vlastnej skusenosti
./viewtopic.php?f=21&t=4432kver píše:Díky za odpovědi,
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Zdravim, pouzivam asi jeden rok FLS7, jestli nekdo znate. nevite jestoli se v tom da udelat taky neco poradnyho? Snazim se tvorit neco jako Drill n bass, drum n bass, jungle, tekk. diky za odpoved.
-
[quote="kenttox"]Zdravim, pouzivam asi jeden rok FLS7, jestli nekdo znate. nevite jestoli se v tom da udelat taky neco poradnyho? Snazim se tvorit neco jako Drill n bass, drum n bass, jungle, tekk. diky za odpoved.[/quote]
FLS myslis fruity loops studio? pozri si moju tvorbu vsetko robene vo fls a sam si odpovedz http://soundcloud.com/korky_bucek/
FLS myslis fruity loops studio? pozri si moju tvorbu vsetko robene vo fls a sam si odpovedz http://soundcloud.com/korky_bucek/
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
Jak se slazují v FLS tracky, aby sedelo bpm? */for Korky_Bucek. THX za odpoved.