Mixovanie - Pomoc (Spomalenie Tracku)
Mixovanie - Pomoc (Spomalenie Tracku)
Chcem poprosiť o radu som začiatočník zatial sa učím len na V DJ ale mám problém s vyrovnaním rýchlostí u trackoch mám deck A na ktorom mi hrá track ... a spustím Deck B ... dolaďujem ryhlosť no nikdy mi to nesedí... napr. Deck B je rýchlejší .. no keď ho spomalím je stále o trochu rychlejší ... a keď ho spomalím ešte o trochu tak už je zase až moc pomalý a nestíha Deck A poradte mi prosím ... ďakujem )
Re: Mixovanie - Pomoc (Spomalenie Tracku)
alebo naopak .. pri zrýchlení je to to isté poradte prosím
To je právě to, co museli DJs ještě před pár lety umět a co chtělo nějaký cvik a delší praxi. Dneska už má každý tlačítko sync a nějaké šoupaní pitch fadery nahoru a dolů se už moc nepoužívá. Čest výjimkám.
Zkus zmenšit v nastavení VDJ pitch range z výchozích + - 33 procent na třeba + - 8 procent a možná ti to pak půjde líp.
Zkus zmenšit v nastavení VDJ pitch range z výchozích + - 33 procent na třeba + - 8 procent a možná ti to pak půjde líp.
co?? SYNC mi vobec nepomáha ::D mi to ešte viac rozhádže a už sa to potom pretlka takže chcem rady Sync je podfuk
Pokud máš správně grid (ty čverečky nahoře pod průběhem tracku přesně pod těmi špičkami), tak musí sync fungovat. Jinak znovu ty skladby zanalyzuj na BPM a případně ten grid ručně posuň. Doporučuji si přečíst manuál k VDJ. tam je všechno vysvětleno.
aha díky ano ja som si to posúval sám no vždy mi to utekalo skusim a uvidím len potom to už nebude taka sranda keď to bude automat ale tak díky