Mixed in key vs Traktor

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Mixed in key vs Traktor

Příspěvek od Bobo69 » 24 zář 2011 20:50

Prosim o radu...potrebuju aby mi Traktor ukazoval i BPM a Key kazdeho tracku...Skladby mam projete v Mixed in key a u vsech tracku mam jak BPM tak i Key ale traktor mi to v seznamu skladeb neukaze.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Mixed in key vs Traktor

Příspěvek od Azu » 24 zář 2011 21:53

klikni pravým myšítkem v hlavičce toho listu skladeb a tam si přiřaď další políčka které chceš aby zobrazoval
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Mixed in key vs Traktor

Příspěvek od Bobo69 » 24 zář 2011 22:24

Azu píše:klikni pravým myšítkem v hlavičce toho listu skladeb a tam si přiřaď další políčka které chceš aby zobrazoval
Azu píše:klikni pravým myšítkem v hlavičce toho listu skladeb a tam si přiřaď další políčka které chceš aby zobrazoval
Azu píše:klikni pravým myšítkem v hlavičce toho listu skladeb a tam si přiřaď další políčka které chceš aby zobrazoval[/quote

Takhle to tam mam..bpm to ukazuje jak u ceho a key taky

Obrázek

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Mixed in key vs Traktor

Příspěvek od Azu » 25 zář 2011 10:50

To si to evidentně nechal v MixedinKey uložit úplně blbě, měl si to nechat zapsat BPM do tagu BPM a KEY do tagu Comment
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Mixed in key vs Traktor

Příspěvek od Bobo69 » 25 zář 2011 10:59

Azu píše:To si to evidentně nechal v MixedinKey uložit úplně blbě, měl si to nechat zapsat BPM do tagu BPM a KEY do tagu Comment
Azu prosim te..jakou verzi Mixed a Platinum notes pouzivas?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Mixed in key vs Traktor

Příspěvek od Azu » 25 zář 2011 11:58

Já žádnou, jen sem to kdysi testoval a v nastavení je volba jak se mají ty údaje uložit zda do názvu souboru nebo do id3 tagů
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Mixed in key vs Traktor

Příspěvek od Bobo69 » 25 zář 2011 12:26

Azu píše:Já žádnou, jen sem to kdysi testoval a v nastavení je volba jak se mají ty údaje uložit zda do názvu souboru nebo do id3 tagů
Je ale zajimave ze nektere ty udaje ulozene jsou nektere ne

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Mixed in key vs Traktor

Příspěvek od piatro » 02 říj 2011 14:23

Bobo69 píše:
Azu píše:Já žádnou, jen sem to kdysi testoval a v nastavení je volba jak se mají ty údaje uložit zda do názvu souboru nebo do id3 tagů
Je ale zajimave ze nektere ty udaje ulozene jsou nektere ne
nájdi si na hdd mp3 ku ktorému ti neuložilo key a klinkni pravý na vlastnosti,či nemáš náhodou nastavené "len na čítanie"??
ps: ja som si mixed in key nastavil takto:
ukladá mi len key,bez bpm a zapisuje pred artist name a na výpočet bpm používam mixmeister bpm analyzer,zdá sa mi že je troška presnejší
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Mixed in key vs Traktor

Příspěvek od Bobo69 » 26 kvě 2012 17:38

Traktor už nepoužívám,,,přešel jsem na Rekordbox a u něj nemám problém s zobrazením bpm aní klíče.Spíš je škoda že nezobrazuje Cue body vytvořené v MIK.
Naposledy upravil(a) Bobo69 dne 03 bře 2015 17:51, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 862
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: Mixed in key vs Traktor

Příspěvek od atlon » 03 bře 2015 13:47

téma premazaná, držte sa témy, ďakujem

Odpovědět