Mix pult v androidu

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
vlada

Mix pult v androidu

Příspěvek od vlada »

Jsem absolutně nepolíben tématy tohoto fóra. Prosím o dobrou radu. Potřebuji mixovat, resp. pouštět hudbu a do ní vkládat další zvuky plus mikrofon (nejlépe bezdrátový). Z tabletu bezdrátově přenos do repráku. Čili i s mikrofonem maximalně 3-4 stopy. Nezávislost na el.zdroji je priorita. Nějaká aplikace? Nejlépe česky. Díky moc. Vláďa

honcka
Vybavení

Re: Mix pult v androidu

Příspěvek od honcka »

Jak chces,aby to bylo spolehlivy, jestli to neni na nejaky pokus, ale ma se to pouzit v produkcnim prostredi, tak jedina cesta je pouzit tablet jako kontroler k pevne zapojenymu zarizeni + mit k tomu bezdratovy mikrofon

vlada

Příspěvek od vlada »

Díky Ti příteli, ale mluvíš na mě nesrozumitelnou řečí. :) Kontroler? Pevné zapojení zařízení? Díky za osvětlení. Mě by totiž stačil jakýsi systém karaoke ve kterém mohu pouštět a mixovat hudbu a k tomu mikrofon.
Fakt jsem nepolíben touhle tematikou, tak třeba vymejšlím blbiny a proto jsem tady u odborníků.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Kontroler znamena, ze mas zarizeni, z ktereho jde zvuk normalne na kabelu a na dalku to jenom ovladas. Napr https://kytary.cz/mackie-dl-1608-lightning/HN143830/ Kdyz mas neco bezdratovyho, tak musis premyslet jak to budes prenaset, v pripade tabletu mas na vyber wifi a bluetooth, bluetooth jde jenom na kratko, wifi se ti snadno zarusi, a to znamena vypadky zvuku. napis konkretne co potrebujes a snad se vymysli nejake optimalni reseni.

Odpovědět