Dobrý den, potřebuji na rychlo koupit tento kontrolér -
http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Fame ... 009751-000 .
Co budu potřebovat k zprovoznění? USB kabelem propojím s ntb. Jak ale vyřešit výstup? Z integrované znukovky v notebooku (jack 3,5) povedu kamel jack 3,5/2x chinch do mixu? Nebo má kontrolér midi výstup, do kterého zapojím nějaký převodník s 2x chinch na konci?
Díky za rychlé odpovědi, spěchá
Midi kontrolér - co potřebuji?
Midi kontrolér - co potřebuji?
2x Gemini DFX 30, Citronic CD S6, Numark X6
Re: Midi kontrolér - co potřebuji?
Jack - 2xCinch do mixu
Kontroler zadnou zvukovku nema!
Kontroler zadnou zvukovku nema!
Měl bych ještě jeden dotaz ... když si koupím klasickou konzoli co nemá výstup na sluchátka, jde to nějak ve Virtual DJ nastavit, abych např. jednen track slyžel ve sluchátkách a druhý v bednách? Jde to tak, že to, co pustím do sluchátek šlo např. do integrované zvukovky, kam je zapojím, a to, co chci do beden (resp. do mixu) do externí, kam je napíchnu? (Mimochodem, mám 3 kanálový mix, na jedné šavli kontroler a na dvou CD playery)
2x Gemini DFX 30, Citronic CD S6, Numark X6
K tomu potřebuješ dvě zvukovky. Pokud používáš softwareový mixpult ve VDJ, tak jedna zvukovka je hlavní master co leze už smíchaný z VDJ a druhá je odposlech na sluchátka. Nebo při externím hw mixpultu potřebuješ také dvě zvukovky, do každé jde jeden přehrávač z VDJ a vše mícháš i posloucháš přes sluchátka až na mixpultu.
V nouzi jenom s jednou zvukovkou jde VDJ nastavit tak, že se jedna stereo zvuková karta chová jako dvakrát mono zvukovka a můžeš použít ty režimy jak jsem popisoval předtím, ale ten zvuk je pak samozřejmě jenom mono a proto se to dá použít maximálně někde doma na vyzkoušení.
V nouzi jenom s jednou zvukovkou jde VDJ nastavit tak, že se jedna stereo zvuková karta chová jako dvakrát mono zvukovka a můžeš použít ty režimy jak jsem popisoval předtím, ale ten zvuk je pak samozřejmě jenom mono a proto se to dá použít maximálně někde doma na vyzkoušení.