Master tempo
Master tempo
Muze mi tady nekdo vysvetlit trochu odborne co dela funkce master tempo?
Jedine co vim je, ze si tim muzu nastavit BPM ale nelibi se mi to, ze pokud se s tim
hne, ze to tu pisnicku zmeni, teda alespon do sluchatek to slysim....
Vokaly zustanou stejny, ale beaty jedou jinak, jedou tak ze uz se mi to pak
nelibi...
Diky
Jedine co vim je, ze si tim muzu nastavit BPM ale nelibi se mi to, ze pokud se s tim
hne, ze to tu pisnicku zmeni, teda alespon do sluchatek to slysim....
Vokaly zustanou stejny, ale beaty jedou jinak, jedou tak ze uz se mi to pak
nelibi...
Diky
Re: Master tempo
master tempo,inak nazvaný keylock. key (tónina) lock (zamknúť). tj. ak nastavuješ s tempo a máš zapnutý keylock,skladba ti ostáva v tej istej tónine (neurobí ti pri zrýchlení šmolkov a pri spomalení chlapa zo ženského vokálu). nekvalitný keylock v mínuse trhá zvuk.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
btw. ja to pouzivam a nemam pocit, ze by sa zvuk trhal alebo nieco podobne
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
matuli píše:btw. ja to pouzivam a nemam pocit, ze by sa zvuk trhal alebo nieco podobne
Dobre, ale kdyz chces mixovat pisnicku ktera ma 95 BPM do pisnicky co ma 138 BPM
a zvednes tu 95 na 138 pres master tempo tak ja teda slysim ze neco neni v poradku...
tak si tú 95bpm-ovú skladbu nájdi v club remixe a nemusíš tak enormne zrýchľovať o 45%.
ps: skús ju zrýchliť o 45% bez master tempa, až vtedy uvidíš,že niečo nie je v poriadku
No jo, jenze v club remixe uz je to uplne jina pisnicka....Ja nemam remixy moc rad....piatro píše: tak si tú 95bpm-ovú skladbu nájdi v club remixe a nemusíš tak enormne zrýchľovať o 45%.
JJ, o 45% bez master tempa he masaker
z 95 na 138
silno mi to pripomina jednu politicku debatu, kde sa riesilo zo 45 na 5
silno mi to pripomina jednu politicku debatu, kde sa riesilo zo 45 na 5
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
tak potom mi neide do hlavy,prečo to chceš zrýchliť na 138 bpmtrafalgar píše:Ja nemam remixy moc rad...
piatro píše:tak potom mi neide do hlavy,prečo to chceš zrýchliť na 138 bpmtrafalgar píše:Ja nemam remixy moc rad...
No to jsem se ptal jentak Ted uz vim ze to zrychlovat nemuzu....
ty si iny....tak daj set set od 95 do 138....kazdy track je rychlejsi a dosiahnes 138 ..... kde na toto chodite? ....nechapacka
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II