Zdravím,
předem se chci omluvit, ale hledal jsem hodně dlouho, snad celý den dneska návody, jak začít tvořit nějaké beaty - marně (nebo se mi to podle návodu nepovedlo). Proto se omlouvám i za to, jestli už nějaký tupec jako já založil stejné téma, ale - hledal jsem i zde.. k věci.
Mám Macbook s programy LPD8 Editor a Logic Pro X. A na tvorbu mám Akai LPD8. No, chtěl bych si tvořit vlastní muziku do videí, která točím. Převážně to bude taková poklidnější muziku, ale občas by se mi hodilo třeba nějaký pořádný kousek jen z DnB na třebas 14 sekundový úsek. A tak jsem si řekl, že zkusím hudbu do videí tvořit sám. No, zdálo se to jednoduché, není to přímo o DJingu, vím, ale za pomoc bych byl velice vděčný. Třeba si i zkusím nějakou tu písničku udělat celou, časem.
Co bych potřeboval? No, poradit jak "namapovat" do logicu LPD8 a pak jak padům a a všemu vlastně přiřadit vlastní zvuk a nebo hlasitost, nebo tak. A samozřejmě každá rada k Logicu a LPD8čce se bude hodit.
Předem děkuji za odpověď,
Filip Veselý
LPD8, Logic Pro X, začátek?
-
Re: LPD8, Logic Pro X, začátek?
Ano, to jsem taky našel.
Docela by to šlo, ale já bych potřeboval ještě pomoci s tím programem jako takovým.
Buď mi nešel přidat zvuk, nebo byla chyba někde s nastavím té synchronizace a nebo nevím.. Spíš by to chtělo někoho, kdo s tím tady na forku dělal a mohl by mi třebas mailem napsat nějaký postup, vychytávky nebo tak..
Docela by to šlo, ale já bych potřeboval ještě pomoci s tím programem jako takovým.
Buď mi nešel přidat zvuk, nebo byla chyba někde s nastavím té synchronizace a nebo nevím.. Spíš by to chtělo někoho, kdo s tím tady na forku dělal a mohl by mi třebas mailem napsat nějaký postup, vychytávky nebo tak..
-
Dobrá, přešel jsem na Fruitko a začínám se chytat..
zatím je vše v pohodě, já jen když už jsem měl Logic koupení s Final Cutem, tak jsem ho chtěl využit.. Ale jak vidím koupím si FLko.. 
Zatím díky,
Filip.

Zatím díky,
Filip.

ono, všetko je len o "CHUTI" sa tomu venovať. Verím že keby sa do toho "zažerieš" by si na to pomaly ale isto prišiel ako v Logic-u pracovať (a ja by som to určite takto riešil keby ho mám kúpený )
-
To je jasné
děkuji, stejně tu ještě o mně uslyšíte

děkuji, stejně tu ještě o mně uslyšíte