Licence
Licence
Zdravím všechny potřeboval bych poradit.Kamarádka si koupila restauraci a chtěla by tam dělat diskotéty a prosila mě jestli bych ji tam nehrál,tak jsem se chtěl zeptat jak to je s licencí a co všechno musím mít vyřízené abych mohl hrát.
předem děkuji těm kdo mi poradí.
předem děkuji těm kdo mi poradí.
Re: Licence
Ty potřebuješ akorát legálně získanou hudbu a kamarádka potřebuje mít zaplacenou u OSA veřejnou produkci.
Děkuji za odpověď,ale já bych jel přes moťas a jak mám dokázat že ty mp3 jsou legální?Něco mám stáhnuté z original cd,něco mám stáhnuté za poplatek do telefonu.
Prakticky, kamarádka musí mít zaplacenou OSU a intergram ty nemusíš nic, protože šance, že tam přijde někdo z osy je stejná, jako že si přijde na chvilku zahrát Tiesto...
A pokud by i přesto někdo přišel, tak sem ochoten právně v této věci pomoc
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Když to bude blízko, tak já pomůžu fyzicky
a zajistíme bandu skinů nebo kinderskinů a rozbijeme kontrolorům zrcátka na koloběžce
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
xD no to je dneska rozjezd na foru... a pak ze je to tu mrtve. Hoolifan +10 xD
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Děkuji za snahu,ale bohužel je to daleko já jsem z Loštic kdo neví kde to je tak 30 km od Olomouce.ToLa píše:Když to bude blízko, tak já pomůžu fyzicky
ToLa píše:protože šance, že tam přijde někdo z osy je stejná, jako že si přijde na chvilku zahrát Tiesto...
:D:D totální ownage !
Jakou řečí je to slovo?Vler píše:ToLa píše:protože šance, že tam přijde někdo z osy je stejná, jako že si přijde na chvilku zahrát Tiesto...
:D:D totální ownage !
To by to vysvětlovalo, hrál jsem naposledy red alerta asi před 10ti lety, to ještě nebyl internetSqara píše:Herní