Lekce Djingu - východní Čechy

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
LNL

Lekce Djingu - východní Čechy

Příspěvek od LNL »

Ahoj,
vzhledem k tomu, že osobně neznám s nikým z okolí, kdo by dělal djing, zeptám se tady:

O hudbu se zajímám dlouho, hraju na kytaru a zkouším i vlastní produkci. Nemám za cíl stát se profi dj nebo tak něco, spíš mi jde o to pochopit další část, naučit se zase něčemu novému ohledně muziky, zahrát si pro radost a možná pár lidem pustit něco, co se tu v okolí nehraje. Nebo mi to aspoň tak přijde. :wink:

Takže hledám někoho, kdo by mi dal pár rad do začátku, ideálně nechal na něčem čas od času zahrát. Vysvětlil mi základy atd. Chápu, že net je plnej tutoriálů, ale vím z vlastní zkušenosti že naživo to všechno vstřebávám líp. Taky bude asi potřeba poradit mi trochu s výběrem vybavení, nechci teď pořizovat něco, o čem za čtvrt roku zjistím, že mi nevyhovuje. Asi by mělo stačit pár hodin, víc nebude mít smysl, dokud nebudu mít na čem trénovat.
Pokud to někdo chce pro mě udělat zadarmo – super, pokud za peníze – dohodneme se taky, ale musí to podle toho vypadat :wink:

Lokalita: ideálně Náchod, Česká Skalice, Červený Kostelec, Úpice + bližší či vzdálenější okolí.

Odpovědět